Site Feedback

Compositie: Tafeltennis

Tafeltennis is erg populair in China. Daar ben ik ook dol op; hij is eigenlijk mijn favoriete sport.

Toen ik klein was, leerde ik tafeltennis van mijn vader. Daarvoor was ik nooit geinteresseerd in die sport, vooral in het begin vond ik het moeilijk om te spelen, dus had ik er niet veel zin in. Maar mijn vader en mijn moeder kunnen zo goed tafeltennissen; ze zijn geduldig en aardig, en hebben me daarme erg geholpen.

Geleidelijk heb ik veel vooruitgangen gemaakt. Nadat ik klaar was met de middelbare school, beoefende ik tijdens de zomervakantie tafeltennis vrijwel/bijna elke dag. Het komt echt aan op doorzetten en volhouden.

Sport speelt een belanglijk rol in ons dagelijkse leven, vooral voor onze gezondheid zowel fisiek als mentaal. Het is echt een goede manier om zich te ontspannen, zo kun je je werkdruk verlagen. Bovendien krijg je ook veel gezellgheid. Ten slot, ik geniet veel ervan. XD

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Tafeltennis is erg populair in China. Daar ben ik ook dol op; het is eigenlijk mijn favoriete sport.

  Toen ik klein was, leerde ik tafeltennis van mijn vader. Daarvoor was ik nooit geïnteresseerd in die sport. Vooral in het begin vond ik het moeilijk om te spelen, dus/daarom had ik er niet veel zin in. Maar mijn vader en mijn moeder kunnen zo goed tafeltennissen; ze zijn geduldig en aardig, en hebben me daarme erg geholpen.

  Geleidelijk (aan) heb ik veel vooruitgangen gemaakt/geboekt. Nadat ik klaar was met de middelbare school beoefende ik tijdens de zomervakantie tafeltennis vrijwel/bijna elke dag. Het komt echt aan op doorzetten en volhouden.

  Sport speelt een belanglijk rol in ons dagelijkse leven, vooral voor onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Het is echt een goede manier om je zich te ontspannen, zo kun je je werkdruk verlagen. Bovendien is het krijg je ook erg veel gezelligheid. Ten slotte, ik geniet er erg van. (Wat je schreef, was niet verkeerd, maar zo klinkt het ietsjes natuurlijker)

   

  Uitstekend Mike! Erg goed gedaan, indrukwekkend. ;)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More