Site Feedback

En fantastisk upplevelse

I fjor gjorde jag och min pojkvän en roadtrip på södra ön av Nya Zeeland. Denna hela tre veckor var väldigt kul, men den bästa upplevelsen var när vi hälsades på av en grup delfiner när vi paddlade i Abel Tasman sjön.

Vi hade precis burit kajaken ner til stranden för att börja en tre dags tur av nationalparkens kustlinje när mannen vi hyrde kajaken från blev plötsligt väldigt upphetsad och pekade ut på sjön där han hade just upptäckt delfinerna. Till och med han som hade bot där i trettio år hade inte sett många – vi tydligen hade otroligt tur. Alltså skyndade vi oss att sjösätta kajaken – min pojkvän, som hade aldrig paddlat förut, fick världens kortaste introduktion – och delfinerna kollade på oss så fort de upptäckte oss. De tydligen tyckte att kajaken var roligt och simmade och lekte och hoppade bredvid oss för nästan en timme.

Det var den första och hittills endaste gången jag såg delfiner, och det är verkligen en av den mest magiskt minner jag har av hela mitt liv.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hej! Jag har också varit och paddlat i Abel Tasman-sjön. Så jag tänkte att jag var tvungen att rätta detta!! Det var helt fantastiskt också för oss. Men vi såg inga delfiner! Vi såg några sälar dock. En sälunge hoppade faktiskt upp i vår kanot. Det var ju lite roligt. Vi såg en fena av en späckhuggare också, fast det var på väldigt långt avstånd.

   

  En fantastisk upplevelse

  I fjor gjorde jag och min pojkvän en roadtrip på Sydön på Nya Zeelandsödra ön av Nya Zeeland. Alla Denna hela tre veckor var väldigt kul, men den bästa upplevelsen var när vi fick påhälsning hälsades på av en grupp delfiner när vi paddlade i Abel Tasman sjön.

  Vi hade precis burit ner kajaken ner till stranden för att börja en tredagstur längs av nationalparkens kustlinje när mannen vi hyrde kajaken av från blev plötsligt blev väldigt upphetsad och pekade ut på sjön där han hade just hade upptäckt delfinerna. Till och med han som hade bott där i trettio år hade inte sett många – vi hade tydligen hade otroligt tur (tur-en). Alltså Därför? skyndade vi oss att sjösätta kajaken – min pojkvän, som hade aldrig paddlat förut, fick världens kortaste introduktion – och delfinerna kollade på oss så fort de upptäckte oss. De tydligen tyckte tydligen att kajaken var rolig (kajak-en) och simmade och lekte och hoppade bredvid oss i för nästan en timme.

  Detta var den första och hittills endaste gången som jag har sett såg delfiner, och det är verkligen ettn av den mest magiskat minnena r jag har av i hela mitt liv.

   

  Du kan läsa mer om ordföljd här: 

  http://www.fritext.se/svenska/menmain.html

   

  Skilj på en och ett :)

   

  Hälsningar!

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More