Site Feedback

First notebook entry: Introducing myself

Здравейте, аз съм студент по математика от Австрия. Обичам да слушам музика, изляза с приятели, ходя на театър, плувам, играя на карти. Много се интересувам от чужди езици и култури, особено от тези на втората най-красива страна по света: България. Затова бях решил да отида в София за да уча там за два семестра. Обичам природата, с удоволствие се разхождам в планината и плавам по езера.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  First notebook entry: Introducing myself

  Здравейте, аз съм студент по математика от Австрия. Обичам да слушам музика, да излизам с приятели, да ходя на театър, да плувам и да играя на карти. Много се интересувам от чужди езици и култури, особено от тези на втората най-красива страна в света - България. Затова бях решил да отида в София, за да уча там за два семестъра. Обичам природата, с удоволствие се разхождам в планината и плавам по езера.

  First notebook entry: Introducing myself

  Здравейте, аз съм студент по математика от Австрия. Обичам да слушам музика, излизам с приятели, ходя на театър, плувам, играя на карти. Много се интересувам от чужди езици и култури, особено от тези на втората най-красива страна в света: България. Затова бях решил да отида в София, за да уча там за два семестъра. Обичам природата, с удоволствие се разхождам в планината и плавам по езера.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Bulgarian

  Show More