Merhaba!
Benim isimim Zak. Ben yirmi yaşındayım. Aylemde altı kışı var. Erkek kardeşlerimin adları Rayan ve Adam. Kız kardeşimin adı Erin. Bey onların hepsi seviyorum. Şimdi Üniversitedeyim. Altı başka kişile yaşıyorum. Ancak ikisini tanıdım. Üniversite ben Türkçe okuyorum. Ben birinci Türkçe sınıfı okumadım ve ikinci sınıfta olacağım. Onum için ben sınıftan önce Türkçe okuyorum. Bu sınıf güç olacak fakat mümkün.
Corrections
Merhaba!
Merhaba! Ben daha önce hiç Türkçe yazmadım. Bu benim ilk notum. Herhalde burada çok hata vardır. Ben yaşamımı yazacağım.
Benim ismim Zak. Ben yirmi yaşındayım. Ailemde altı kişi var. Erkek kardeşlerimin adları Rayan ve Adam. Kız kardeşimin adı Erin. Ben onların hepsini seviyorum. Şimdi üniversitedeyim. Altı başka kişiyle yaşıyorum. Ancak ikisini tanıdım. Üniversitede ben Türkçe okuyorum. Ben birinci Türkçe sınıfı okumadım. İkinci sınıftan başlayacağım. Onun için ben sınıftan önce Türkçe okuyorum. Bu sınıf zor olacak fakat geçmek mümkün.
Merhaba!
Merhaba! Ben hiç daha önce hiç Türkçe yazmadım. Bu benim birinci yazım/ilk yazışım günlükte yapmam. Herhalde burada bu yazıda çok hatalar var.(Türkçe'de sayı ve miktar bildiren sözcüklerden sonra çoğul isim kullanılmaz, İngilizcenin aksine Türkçe'de böyledir.) Ben yaşamımı yazacağım.
Benim isimim (-i sesi düşüyor burada) Zak. (Ben) yirmi yaşındayım. Ayilemde altı kişi var. Erkek kardeşlerimin adları Rayan ve Adam. Kız kardeşimin adı Erin. (Ben) onların hepsi seviyorum. Şimdi üniversitedeyim. Altı başka kişiyle yaşıyorum. Ancak ikisini tanıdım. Üniversitede ben Türkçe okuyorum/öğreniyorum(study/learn?). Ben birinci Türkçe sınıfı okumadım ve ikinci sınıfta olacağım. Onun için ben sınıftan önce Türkçe okuyorum/öğreniyorum. Bu sınıf güç/zor olacak fakat mümkün.
Çok hata yok. İlk defa Türkçe yazan birine göre bence mükemmel! Bol şans!:)
Write a correction
Please enter between 25 and 8000 characters.

0 comments
Please enter between 0 and 2000 characters.