Site Feedback

Hej Alla!

Jag är Joeyy och jag bor i Kalifornien. Jag äger en pit bull hund heter Zoey och hon är bäst! Tillsammans tar vi många promenader och utomhus resor. Jag titta på många filmer också, men de är också mitt liv. Studera svenska är mycket roligt för mig. Så hoppas jag att hitta framgångsrika hjälp här från dig som talar svenska! Jag vet att detta var en mycket slumpmässig inlägg, men det är mycket sent här nu, haha :)

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hej Alla!

  Jag heter Joeyy och jag bor i Kalifornien. Jag äger en pitbull hund som heter Zoey och hon är bäst! Tillsammans tar vi många promenader och åker på många utflykter. Jag tittar dessutom på många filmer, men de är också en del av mitt liv. Att studera svenska är mycket roligt för mig. Så jag hoppas att jag kan få användbar hjälp från någon som pratar svenska här! hitta framgångsrika hjälp här från dig som talar svenska! Jag vet att detta var en mycket slumpmässigt inlägg, men det är mycket sent här nu, haha :)

   

  ~~~~

  Du är väldigt duktig! Bra skrivet! (^∇^)

  You're doing great.

  Hej alla!

  Jag är Joeyy och jag bor i Kalifornien. Jag äger en pitbull hund som heter Zoey och hon är bäst! Tillsammans tar vi många promenader och utomhus och reser. Jag tittar på många filmer också, men för det är också en del i mitt liv. Att studera svenska är mycket roligt för mig. Så jag hoppas jag att jag hittar framgångsrika hjälp här från dig som talar svenska! Jag vet att detta var ett mycket slumpmässigt inlägg, men det är mycket sent här nu, haha :)

   

  Bra! Det finns nog många här som vill hjälpa dig :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More