Site Feedback

Ispit u školi

Sutra ću imati ispit iz anatomije. Danas nisam mnogo studirala stoga se ne osječam vrlo dobro. Nadam se da to ne će biti teško. Iz testa trebam imati najmanje 55 % (pedeset pet procenta) dobro, to izgleda lako. Ali moji drugi iz razreda jesu studirali puno više. Ovo je moj zadnji ispit, nakon nega sam slobodna. Radujem se unaprijed za ovaj praznik. (= I look forward to the holiday?)
Danas sam malo tužna. Gledala sam fotografije iz Hrvatske. Nedostaje mi Hrvatska. Također me smeta da moj papagaj je bolestan. Već sam za nega kupila vitamini.
Hvala za vaše vrijeme!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Ispit u školi

  Sutra ću imati ispit iz anatomije. Danas nisam mnogo učila stoga se ne osjećam vrlo dobro(or better "ne osjećam baš sigurno" or "ne osjećam baš sigurnom u svoje znanje" - like you're not sure about how much you know). Nadam se da to neće biti teško. Iz testa trebam imati najmanje 55 % (pedeset pet posto) dobro, to izgleda lako(or to se čini lako). Ali moji drugi iz razreda jesu učili puno više. Ovo je moj zadnji ispit, nakon njega sam slobodna. Radujem se unaprijed praznicima.(or iz it just one day off? Then it's prazniku) (= I look forward to the holiday?)
  Danas sam malo tužna. Gledala sam fotografije iz Hrvatske. Nedostaje mi Hrvatska. Također me smeta što je moj papagaj bolestan. Već sam za njega kupila vitamine.
  Hvala za vaše vrijeme(Hvala Vam na Vašem vremenu)!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Croatian

  Show More