Site Feedback

L’habitatge on visc ara i també com seria el dels meus somnis

Comparteixo el pis amb tres amigues de la Finlàndia. Visc al barri de West End en Glasgow, a prop de la plaça Universitat. Vaig buscar un pis de lloguer en el barri del West End perquè la majoria dels meus amics viuen en aquest barri. La majoria dels pisos de lloguer en aquest barri tenen uns preus impossibles però amb l’ajuda dels meus pares, és possible para mi viure aquí. El meu pis no és ni
gran ni petit, però es un pis de mida mitjana i m’agrada molt. Doncs a casa meva hi há quatre habitaciones, un menjador bastant gran, un bany i un lavabo petit. Aquest pis té un estudi que està ple a vassar amb tots els nostres llibres. Encara que el meu pis no té un jardí ni una sala d’estar, en general està bé i no em puc queixar.

M’encantaria viure a molts llocs diferentes però la casa dels meus somnis tindria un jardí molt gran que envoltaria la casa entera i el jardí tindria gairebé cent arbres. Vull que sigui una casa petit però cèntric i és necessari que la casa tingui moltes finestres perquè desitjo que entri el sol. També, cal
que el meu dormitori sigui gran i assolellat. A més, desitjo que tingui tres balcons amb flors on pugui fumar. Compartiria amb dos amics de l’Espanya que agradin molt sortir i desitjo que tingui molts bars a prop de casa per anar a fer una copa després del sopar amb els meus companys de pis.
Quan tingui el pis que vull, seré molt feliç.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  L’habitatge on visc ara i també com seria el dels meus somnis

  Comparteixo el pis amb tres amigues de la Finlàndia. Visc al barri de West End en Glasgow, a prop de la plaça Universitat. Vaig buscar un pis de lloguer en el barri del West End perquè la majoria dels meus amics viuen en aquest barri. La majoria dels pisos de lloguer en aquest barri tenen uns preus impossibles però amb l’ajuda dels meus pares, és possible per mi viure aquí. El meu pis no és ni
  gran ni petit, però es un pis de mida mitjana i m’agrada molt. Doncs  [Aquest "doncs" es una traducció del castellà "pues", crec que s'hauria de posar Ja que] a casa meva hi há quatre habitaciones, un menjador bastant gran, un bany i un lavabo petit. Aquest pis té un estudi que està ple a vassar amb tots els nostres llibres. Encara que el meu pis no té un jardí ni una sala d’estar, en general està bé i no em puc queixar.

  M’encantaria viure a molts llocs diferentes però la casa dels meus somnis tindria un jardí molt gran que envoltaria la casa entera i el jardí tindria gairebé cent arbres. Vull que sigui una casa petit però cèntric i és necessari que la casa tingui moltes finestres perquè desitjo que entri el sol. També, cal
  que el meu dormitori sigui gran i assolellat. A més, desitjo que tingui tres balcons amb flors on pugui fumar. Compartiria amb dos amics de l’Espanya [els catalans del nord, o sigui, els catalans francesos diuen "la França", "l'Espanya"... però els del sud no ho diem] que agradin molt sortir i desitjo que tingui molts bars a prop de casa per anar a fer una copa després del sopar amb els meus companys de pis.
  Quan tingui el pis que vull, seré molt feliç.

   

  [ànim i salut !]

   

   

  Comparteixo el pis amb tres amigues de la Finlàndia. Visc al barri de West End en a Glasgow, a prop de la plaça Universitat. Vaig buscar un pis de lloguer en el barri del West End perquè la majoria dels meus amics viuen en aquest barri. La majoria dels pisos de lloguer en aquest barri tenen uns preus impossibles però amb l’ajuda dels meus pares, és possible para mi viure aquí. El meu pis no és ni gran ni petit, però és un pis de mida mitjana i m’agrada molt. Doncs, a casa meva hi ha quatre habitaciones, un menjador bastant gran, un bany i un lavabo petit. Aquest pis té un estudi que està ple a vessar amb tots els nostres llibres. Encara que el meu pis no té un jardí ni una sala d’estar, en general està bé i no em puc queixar.

  M’encantaria viure a molts llocs diferentes, però la casa dels meus somnis tindria un jardí molt gran que envoltaria la casa entera sencera i el jardí tindria gairebé cent arbres. Vull que sigui una casa petita però cèntrica i és necessari que la casa tingui moltes finestres perquè desitjo que hi entri el sol. També, cal que el meu dormitori sigui gran i assolellat. A més, desitjo que tingui tres balcons amb flors on pugui fumar. Compartiria amb dos amics de l’Espanya que els agradin molt sortir i desitjo que tingui molts bars a prop de casa per anar a fer una copa després del sopar amb els meus companys de pis.
  Quan tingui el pis que vull, seré molt feliç.

   

  Molt bé. I espero que sigui aviat!  :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More