Site Feedback

Проект

Здраво !

Ова е викендот, имам времето да пишувам текст :)
Денес, ќе ви зборувам за мојот проект во универзитетот.

Ние сме шест студенти и мораме да создадеме проект за нашите студии.
Мислиме дека нема доволно активности во градот.
Сакаме да собираме студенти за време на неколку часа.
Ќе можат да учествуваат на активности спорти, културни и можеби на еден меѓународен оброк.
Требаме да го направиме целосно проектот : администрацијата, бараме парито, направиме публицитетот и организираме настанот.
Имаме уште два месеци пред настанот, сакаме да успеаме !

Пријатно !

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Проект

  Здраво !

  Сега е викенд, имам време да пишувам текст :)
  Денес, ќе ви зборувам за мојот проект на универзитет.

  Ние сме шест студенти и мораме да направиме проект за нашите студии.
  Мислиме дека нема доволно активности во градот.
  Сакаме да собереме студенти за време од неколку часа.
  Ќе можат да учествуваат на спортски активности, културни активности и можеби на еден меѓународен оброк.
  Треба да го направиме проектот целосно: администрацијата, берењето пари, публицитетот и организирањето на настанот.
  Имаме уште два месеци пред настанот, сакаме да успееме !

  Пријатно !

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Macedonian

  Show More