Site Feedback

Ajuda, sisplau! El dia que vaig guanyar la loteria

Aquell dia va passer un miracle perquè vaig rebre un correu electrònic dient-me que em vaigguanyar la loteria d’11 milions d’euros. Tot els plans que el meu marit i jo teníem per marxar de vacances, se n’han anat per terra perquè vam poder permetre’ns anar-se’n a viure a un altre país, buscar feina i comprar una casa digna per viure. Em vaig casar molt jove i el meu marit i jo no teníem gaires diners i també era molt difícil trobar feina (treballàvem en un restaurant) perquè no hi era en l’Escòcia. Quan va néixer el meu primer fill (l’1 de novembre del ’99) ens en vam anar a viure a viure a la casa del meu pare per estalviar diners . Fa sis anys vam viure a la casa del meu pare per
estalviar diners. Al cap dels sis anys, m’enyora la meva llibertat i per tant, quan vaig guanyar la loteria , vam decidir venir a viure a Catalunya per conèixer un altre país, guanyar diners (perquè a Escòcia no n’hi havia gaire) i per reclamar la meva llibertat. Al principi, no va ser gens fàcil però al cap d’un temps, al meu marit, li van oferir una feina i la va acceptar. Fa tres anys que vivim aquí mai vaig tornar a veure el meu pare. Doncs, guanyar la loteria és el pitjor que li va passat a mi.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Ajuda, sisplau! El dia que vaig guanyar la loteria

  Aquell dia va passaer un miracle perquè vaig rebre un correu electrònic dient-me que em vaig guanyar a la loteria d’11 milions d’euros. Tots els plans que el meu marit i jo teníem per marxar de vacances, se n’han anat per terra perquè vam poder permetre’ns anar-nos-ense’n a viure a un altre país, buscar feina i comprar una casa digna per viure. Em vaig casar molt jove i el meu marit i jo no teníem gaires diners i també era molt difícil trobar feina (treballaàvem en un restaurant) perquè no hi era a en l’Escòcia. Quan va néixer el meu primer fill (l’1 de novembre del ’99) ens en vam anar a viure a viure a la casa del meu pare per estalviar diners . Fa sis anys vam viure a la casa del meu pare per estalviar diners. Al cap dels sis anys, m’enyora  enyorava (suposo que és això el que vols dir en temps passat imperfet) la meva llibertat i per tant, quan vaig guanyar la loteria, vam decidir venir a viure a Catalunya per conèixer un altre país, guanyar diners (perquè a Escòcia no n’hi havia gaire) i per reclamar la meva llibertat. Al principi, no va ser gens fàcil però al cap d’un temps, al meu marit, li van oferir una feina i la va acceptar. Fa tres anys que vivim aquí i mai vaig tornar a veure el meu pare (crec que és millor la construcció "i no he tornat a veure el meu pare"). Així (és recomanable aquesta construcció després de punt) dDoncs, guanyar la loteria és el pitjor que m'ha passat. li va passat a mi.

   

  Hi Cat,

  Crec que tens un bon nivell de català tot i que algunes frases i idees es repreteixen en el teu escrit. Pel que fa al teu vocabulari penso que és ampli tot i que caldria fer ús de sinònims en algunes ocasions. Espero que les meves correccions es resultin profitoses.

  A reveure,

  Fer.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More