Site Feedback

La meva història

Les persones més importants de la meva vida, són aquelles capaçes de fer-me somriure. Són persones que han confiat en mi i persones que m’han fet riure i persones que m’han fet plorar com la meva familia i els meus amics.
Ahir vaig ser l'aniversari d'una de les persones més importants de la meva vida. La meva millor amiga, la Maria, és una de les persones més importants de la meva vida. Els nostres vincles son molts estret i han cregut en mi des del primer moment que ens vam conèixer. Ens vam fer amics l’any 1999 quan teníem 6 anys i vam començar a anar a l’escola del poble. Era una persona tímida i nerviosa, como jo, però li vaig donar un somriure ple de confiança aquell dia. Doncs, als 6 anys vam tocar junts per primera vegada amb les meves germanas. L’11 de març del 2002 vam anar per primera vegada a Catalunya amb les meves famílias. Va ser uma experiência molt emocionant. Però del 2008 al 2012 ens vam separar perquè vam anar a viure a diferentes llocs. La Maria va anar a viure a l’Edimburg i va ser molt feliç allà amb els seus amics. Me’n vaig anar a Granada del 2008 per estudiar a la universitat i fa quatre anys que no he tornat a veure la meva millor amiga.
Primer no va ser gaire fácil i em va costar molt perquè vaig enyorar una mica de la meva família i la meva millor amiga però al cap de temps, no va tenir cap problema d’adaptació perquè sóc una persona molt optimista.
Les persones més importants en la meva vida van aparèixer quan menys m’ho espero. La veritat és que encara sóc soltera, tot i que m’he enamorat moltes vegades. La primera vegada que em vaig enamorar va ser quan tenía 20 anys. Després de estudiar a Glasgow vaig tornar al meu poble i vaig conèixer la persona més important de la meva vida. Em vaig enamorar d’un noi inteligente, però cregut. Vaig fer de model i treballava amb els dissenyadors més famosos del món i va tenir molts amants.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Sols sóc capaç d'afegir una cosa a la correcció d'Adrià:

   

   

  Les persones més importants en la meva vida van aparèixer quan menys m’ho espero. La veritat és que encara sóc soltera, tot i que m’he enamorat moltes vegades. La primera vegada que em vaig enamorar va ser quan tenía 20 anys. Després d'estudiar a Glasgow vaig tornar al meu poble i vaig conèixer la persona més important de la meva vida. Em vaig enamorar d’un noi inteligente, però cregut. Vaig fer de model i treballava amb els dissenyadors més famosos del món i va tenir molts amants.

   

  (ep, que escrius molt bé !)

  La meva història

  Les persones més importants de la meva vida, són aquelles capaçes de fer-me somriure. Són persones que han confiat en mi i persones que m’han fet riure i persones que m’han fet plorar com la meva familia i els meus amics.
  Ahir va ig ser l'aniversari d'una de les persones més importants de la meva vida. La meva millor amiga, la Maria, és una de les persones més importants de la meva vida. Els nostres vincles son molts estrets i han cregut en mi des del primer moment que ens vam conèixer. Ens vam fer amics l’any 1999 quan teníem 6 anys i vam començar a anar a l’escola del poble. Era una persona tímida i nerviosa, como jo, però li vaig donar un somriure ple de confiança aquell dia. Doncs, als 6 anys vam tocar junts per primera vegada amb les meves germanas. L’11 de març del 2002 vam anar per primera vegada a Catalunya amb la meva família. Va ser una experiència molt emocionant. Però del 2008 al 2012 ens vam separar perquè vam anar a viure a diferentes llocs. La Maria va anar a viure a Edimburg i va ser molt feliç allà amb els seus amics. Me’n vaig anar a Granada el 2008 per estudiar a la universitat i fa quatre anys que no he tornat a veure la meva millor amiga.
  Primer no va ser gaire fàcil i em va costar molt perquè vaig enyorar una mica de la meva família i a la meva millor amiga, però al cap del temps, no vaig tenir cap problema d’adaptació perquè sóc una persona molt optimista.
  Les persones més importants a la meva vida van aparèixer quan menys m’ho espero. La veritat és que encara sóc soltera, tot i que m’he enamorat moltes vegades. La primera vegada que em vaig enamorar va ser quan tenía 20 anys. Després de estudiar a Glasgow vaig tornar al meu poble i vaig conèixer la persona més important de la meva vida. Em vaig enamorar d’un noi intel·ligent, però cregut. Vaig fer de model i treballava amb els dissenyadors més famosos del món i va tenir molts amants.

   

  (Casi casi parles millor que jo el català jaja t'he corregit el més bàsic, una història molt interessant la veritat)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Catalan

  Show More