Site Feedback

How to say I love you in Finnish

 

I love you in Finnish is Minä rakastan sinua.

Suomeksi Valentine's Day on ystävänpäivä. Päivä on siis tarkoitettu ystävyyden juhlimiseen eikä niin paljon rakastavaisille. Ystävänpäivänä minä aion kiittää ystäviäni siitä, että he ovat niin arvokkaita ja kertoa heille, kuinka tärkeitä he ovat minulle.

In Finnish Valentine's day is called ystävänpäivä (friends day). So the day is for celebrating friendship and not that much for lovers. On Valentine's day I plan to thank my friends for being so precious and to tell them how important they are to me.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  How do I to say, "I love you." in Finnish?

  I love you in Finnish is, "Minä rakastan sinua."

  Suomeksi Valentine's Day on ystävänpäivä. Päivä on siis tarkoitettu ystävyyden juhlimiseen eikä niin paljon rakastav[onks tää v vai j?]aisille. Ystävänpäivänä minä aion kiittää ystäviäni siitä, että he ovat niin arvokkaita ja kertoa heille, kuinka tärkeitä he ovat minulle.

  In Finnish, Valentine's day is called ystävänpäivä (friend's day). It's a day So the day is for celebrating friendship and not so that much for lovers. On Valentine's day, I plan to thank my friends for being so precious and to tell them how important they are to me.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Finnish

  Show More