Site Feedback

Вежба

Здраво на сите !

Денес, не знам да што ќе пишувам зашто немам идеи :(.
Ќе се обидам да работам на грешки дека правам обично.

Учам Македонски со книга. Често го читам, но нема сите страниците. Па така има нешта дека не можам да учам. Се надевам дека ќе бидам во можност да го учам без оваа книга.
Ова е многу важно за мене.
Ви благодарам многу за вашата помош, навистина!

Пријатно !

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Вежба

  Здраво на сите !

  Денес, не знам за што да пишувам зашто немам идеи :(.
  Ќе се обидам да работам на грешки зашто/ затоа што правам обично.

  Учам Македонски со книга. Често го читам, но  ги нема сите страници. Па така има нешта што не можам да ги учам. Се надевам дека ќе бидам во можност да го учам без оваа книга.
  Ова е многу важно за мене.
  Ви благодарам многу за вашата помош, навистина!

  Пријатно !

   

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Macedonian

  Show More