Site Feedback

Tack för taket

Mitt jobb är ju faktist inte lätt! Där finns det så mycket att göra och många människor som behöver någonting. När arbetar jag, då? På lokalt rådet; där hjälpa jag de som snart ska komma att bli hemlösa.

Tror du att mitt kunderna skulle vara jätte mycket tacksam om jag kommer att lösa sina kriser? Inte alls! De blir bara arg, därför att de får bara enskilt hyresbostäder istället för ett säkert råd hyresrätt.

Människor ser inte att de få ett tak över sina huvudet och därför alt som behöver. De bara tycker att dem andra fick något bättre. Tyvärr finns råd hyresrätter nästan ingen kvar här i London.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Tack för taket.

  Mitt jobb är ju faktist inte lätt! Det finns det så mycket att göra och många människor som behöver någonting. När Vart är det jag arbetar jag då? Jag arbetardet lokala rådet. Där kan jag hjälpa jag de som snart ska komma att bli hemlösa.

  Tror du att mitt mina kunder skulle vara jätte är mycket tacksamma när om jag kommer att löser sina deras kriser? Inte alls! De Dom blir bara arga därför att dom bara får enskilda hyresbostäder istället för en säker råd hyresrätt.

  Människor ser inte att dom får ett tak över sina huvuden och därför allt som dom behöver. De tycker bara att dom andra fick något bättre. Tyvärr finns råd hyresrätter nästan inte kvar här i London.

   

  Bra skrivet! Det kan vara krångligt ibland på svenska att veta om man ska använda de eller dem. Lättast är att helt enkelt byta ut de och dem mot bara dom. Det är mer informellt/talspråk men man förstår bättre vad du menar då. Hade bra och lycka till med svenskan!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More