Site Feedback

een koort verhaal over Ziekte (corrections are very welcomed)

 

Gisteren avond heb ik een zware hoofdpijn en keelpijn. Ik had ook slechte koorts. Mijn temperatuur was bijna 38 C en ik beefde(?) alsof ik koud was . Ik kon nauwelijks slapen. Ik soms hoest.
Deze symptomen zijn voor de verkoudheid, dus ik ben verkouden. Maar er was een raar symptoom, Ik had ook pijn in mijn ogen. Vandaag vol ik en beetje beter, maar ik denk dat Ik moet thuis blijven. Ik ben blij dat mijn ogenpijn(?) is voorbij. Ik denk dat ik meer moeten slapen en meer rust nemen(?).


Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  eEen koort verhaal over mijn zZiekte (corrections are very welcomed)

  Gisterenavond heb ik een zware hoofdpijn en keelpijn gehad. Gisteravond had ik zware hoofd- en keelpijn. Ik had ook slechte koorts. Mijn temperatuur was bijna 38 C en ik beefde(?)rilde alsof ik het koud was had. Ik kon nauwelijks slapen. Ik moest soms hoesten.
  Deze symptomen zijn voor de horen bij een verkoudheid, dus: ik ben verkouden. Maar er was een raar symptoom, Iik had ook pijn in mijn ogen. Vandaag voel ik me en beetje beter, maar ik denk dat Iik moet (toch maar) thuis blijfven. Ik ben blij dat mijn ogenpijn(?) de pijn in mijn ogen over is voorbij. Ik denk, dat ik meer moeten slapen en meer rust moet nemen(?)Ik denk, dat ik meer moet slapen en meer moet rusten.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More