Site Feedback

Мојот живот ^^

Здраво !

Јас сум научил многу работи за време да викенд (повторно фала ;) ).
Ова е празниците, па се обидам да учам многу работи сега, затоа што немам време за време да студиите.
Токму сега не сум навистина во можност да разговарам на македонски затоа што не знам доволно зборови и не го зборувам често.

А малку приказна пред да заврши :
Пред неколку дена cе обидов да гледам смешно видео (таа се вика "К15"). Има дебел маж кој зборува ... не го разбирам, ништо, хаха !

Пријатно !

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Мојот живот ^^

  Здраво !
    

  Јас научив многу работи за време да викендот (повторно фала ;) ).

   

  Ова е празниците, па се обидувам да учам многу работи сега, затоа што немам време за време да студиите.
  Токму сега не сум навистина во можност да разговарам на македонски затоа што не знам доволно зборови и не го зборувам често.

  (Една) мала приказна пред да завршам:
  Пред неколку дена cе обидов да гледам смешно видео (тоа се вика "К15"). Има дебел маж кој зборува ... не го разбирам ништо, хаха !

  Пријатно !

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Macedonian

  Show More