Site Feedback

First notebook entry: Introducing myself

Ik ben aan het Nederlands leren, want ik woon met een half-Nederlander en we willen een geheim taal dat we thuis gebruiken kunnen!

Mijn eerste taal is het Engels, en ik kom uit Engeland (Noord-Oost, uit de stad van Sunderland). Ik ben half-Albanees. I kan een beetje Frans spreken, en ook een beetje Albaans.

Ik studeer Islamitische geschiedenis op de universiteit van Manchester, en ik werk parttime als een schrijver voor een worstel website. Ik jongleer graag, en ik rijd een eenwieler.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  First notebook entry: Introducing myself

  Ik ben Nederlands aan het leren, want ik woon met een half-Nederlander (samen) en we willen een geheime (''taal'' is immers mannelijk) taal leren/hebben die we thuis gebruiken kunnen (/''kunnen gebruiken'' is ook mogelijk) !

  Mijn eerste taal/moedertaal is hetEngels, en ik kom ook uit Engeland (Noord-Oost, uit de stad van Sunderland). Ik ben half-Albanees. Ik kan een beetje Frans spreken, en ook een beetje Albaans.

  Ik studeer Islamitische geschiedenis op/aan de universiteit van Manchester, en ik werk parttime/in deeltijd (antoniem: voltijd) als  een  schrijver voor een worstel website. Ik jongleer graag, en ik rijd een eenwieler.


  Blauw = woord volgorde, rood = fout en groen = klinkt beter op deze manier/toevoeging


  Goed gedaan! Hoe lang leer je al Nederlands? Ik vind de reden waarom je Nederlands leert best komisch, maar wel leuk ;)


  William.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More