Site Feedback

Onze klas

Onze klas
Dit is het klasselokaal van onze klas. Er zitten 20 studenten in deze klas. Zo 20 bureaus en stoelen zijn in het klasseslokaal. In de voorkant van het klaslokaal, is er een schoolbord, opknoping op de muur. 4 lampen hangen van het plafond, die licht op de hele kamer.
De docenten geven ons goede lessen, en onze klasgenoten alle studie hard. Dus wij hebben een snelle vooruitgang. Wij houden allemaal van sport naast studie.en we houden vaak sportwedstrijden.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Onze klas

  Onze klas
  Dit is het klasselokaal van onze klas. Ik zal een kort omschrijving van ons klaslokaal geven. Er zitten 20 studenten in deze klas. Zo Er zijn (dan ook) 20 bureaus tafels en 20 stoelen zijn in het klasseslokaal. In Aan de voorkant van het klaslokaal, is er hangt een schoolbord, opknoping op (aan de muur.) Aan het plafond hangen vier 4 lampen hangen van het plafond, die licht op die het hele lokaal verlichten. de hele kamer.
  De docenten geven ons goede lessen, en onze mijn klasgenoten alle studieren alle hard. Dus wij hebben boeken een snelle vooruitgang. Wij houden allemaal van sport en naast de  studie.en we houden we vaak sportwedstrijden.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More