Site Feedback

második

Sziásztok magyarok!

Egy évet ezelött itt írtam az első szövegemet, de útána nagyon lusta voltam. :)

Szóval, egy évet Budapesten éltem. Nagyon érdemes és remek volt. Imádom Budapestet és a magyarok. Hááát, Februárban Németországba visszamentem.
Azt tudom, hogy nagyon lusta vagyok, de terveztem, hogy minden napot (vagy minden héten :) ), fogok írni valamit. Kis problem: Nem magyarorám volt, csak "kocsmákban" tanultam magyarul, azert nem rossz beszélek magyarul, de czinálom sok hibátam. De...gyakorolni, gyarkorolni, gyarkorolni. :)
Azonfelül keresek egy skype-nyelvtandem. Sajnálom nem sok idöm van, de szerintem két ora minden héten az jó, ugye?

Szia,

Daniel

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  második

  Sziasztok magyarok!

  Egy évet ezelött itt írtam itt az első szövegemet, de utána nagyon lusta voltam. :)

  Szóval, egy évet Budapesten éltem. Nagyon érdemes és remek volt. Imádom Budapestet és a magyarokat. Hááát,februárban Németországba visszamentem Németországba.
  Azt tudom, hogy nagyon lusta vagyok, de azt terveztem, hogy minden napon (vagy minden héten :) ), fogok írni fogok valamit. Kis problem: A probléma,hogy nem magyarórám volt, csak "kocsmákban" tanultam magyarul, azért nem beszélek olyan rosszul beszélek magyarul, de czinálom sok hibátam hibát ejtek. De...gyakorolni, gyarkorolni, gyarkorolni. :)
  Azonfelül keresek egy skype-nyelvtandem nyelvtanárt. Sajnálom nem sok időm van, de szerintem két órát minden héten el tudok vállalni az jó, ugye?

  Szia,

  Daniel

  második

  Sziasztok magyarok!

  Egy évvel ezelött (itt) írtam az első szövegemet, de utána nagyon lusta voltam. :)

  Szóval, egy évet Budapesten éltem. Nagyon érdemes és remek volt. Imádom Budapestet és a magyarokat. Hááát, Februárban Németországba visszamentem. (helyesebb sorrend: februárban visszamentem Németországba)
  Azt tudom, hogy nagyon lusta vagyok, de terveztem, hogy minden napot (vagy minden héten :) ), fogok írni valamit. Kis probléma: Nem magyarorám volt, csak "kocsmákban" tanultam magyarul, azért nem rosszul beszélek magyarul, de csinálok sok hibátam.(helyesebb sorrend: sok hibát csinálok) De...gyakorolni, gyarkorolni, gyarkorolni. :)
  Azonfelül keresek egy skype-nyelvtandem (nyelvpartnert?). Sajnálom nem sok időm van, de szerintem két óra minden héten az jó, ugye?

  Szia,

  Daniel

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Hungarian

  Show More