Site Feedback

hármadikan

Sziasztok mindenki,

mit csináltam az utolsó héten? Nem csak. Egy kicsit dolgoztam, de nem érdekes munkám van...Kell számitanam a számitogépek, képernyök és székek....--> egy leltárot csinálok.
Szerdán első magyarorám Bonnban volt. Csak négy emberet, és nagyon vicces volt. Azt gondoltam, hogy B1 szintet volt, de nem. :) Szerintem a másik ember 4 vagy 5 évet magyarul tanulttak, de sohasem gyarkorolnak.
És most könyvtárban vagyok, es kicsit magyarul tanulok, mialatt kint sok eső a hó. :)
Szeretem a hót!

Egy szép hétvége kivánok

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  harmadikán

  Sziasztok mindenkinek
  Mit csináltam az utolsó héten? Nem csak sok mindent. Egy kicsit dolgoztam, de nem érdekes a munkám van...Meg kell számitanam számolnom a számitógépeket, képernyőket és a székeket....--> egy leltárot csinálok.
  Szerdán volt első magyarórám Bonnban volt. Csak négy emberet volt, és nagyon vicces volt. Azt gondoltam, hogy B1 szintet volt szinten vagyok, de nem. :) Szerintem a másik ember 4 vagy 5 évet tanult magyarul tanulttak, de sohasem gyarkorolnak.
  És most könyvtárban vagyok, és kicsit magyarul tanulok, mialatt kint sok eső a hó hullik. :)
  Szeretem a hót havat!

  Egy szép hétvégét kivánok

  harmadikán

  Sziasztok mindenki,

  mit csináltam a múlt héten? Nem sokat. Dolgoztam egy kicsit, de a munkám nem érdekes munkám van...Meg kell számolnom a számitogépeket, monitorokat és székeket....--> egy leltárot csinálok.
  Szerdán az első magyar órám Bonnban volt. Csak négy emberet vett részt, és nagyon vicces volt. Azt hittem, hogy B1 szinten vannak, de nem. :) Szerintem a többiek 4 vagy 5 évet tanulnak magyarul tanulttak, de sohasem gyarkoroltak.
  És most könyvtárban vagyok, es kicsit magyarul tanulok egy kicsit, mialatt kint nagyon esik a hó. :)
  Szeretem a hót!

  Szép hétvégét kivánok

  hármadikan

  Sziasztok mindenki,

  mit csináltam az utolsó héten? Nem csak. (I do not know what do you mean exactly) Egy kicsit dolgoztam, de nem érdekes munkám van..(more correctly:..., de a munkám nem érdekes).Kell számitanamolnom a számitogépeket, képernyőket és székeket....--> egy leltárot csinálok.
  Szerdán első magyarorám Bonnban volt. Csak négy emberet vett részt, és nagyon vicces volt. Azt gondoltam, hogy B1 szintet volt, de nem. :) Szerintem a másik ember (többiek) 4 vagy 5 évet tanulnak magyarul tanulttak, de sohasem gyarkorolnak.
  És most könyvtárban vagyok, és kicsit magyarul tanulok, mialatt kint sok eső nagyon esik a hó. :)
  Szeretem a hót havat!

  Egy szép hétvégét kivánok 

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Hungarian

  Show More