Site Feedback

Pandora i Kongo

 

Den här boken handlar om två aristokrater, hertigs söner, som var fått avsked från att arbete och som beslutade åka till Afrika, Kongo, för att leta efter guld och aventyr.
Där trängde de sig genom djungel med neger som var bärare. Det var enormt svårt bana (led). Vädert var het, och regnade det sällan. I långa banor människor död under den här färd.
Hux flex, fann de guldkälla och gjorde läger. De utvann guld under några veckor. En gång spökade en konstig gubbe, lång, absolut vit, med ovanlig utseende.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Pandora i Kongo

  Den här boken handlar om två aristokrater, söner till en hertig, som båda fått avsked från sitt arbete. De beslutade sig för att åka till Kongo, Afrika, för att leta efter guld och äventyr.
  Där trängde de sig genom djungeln med negrer som bärare. Det var enormt påfrestande. Vädret var hett och det regnade sällan. Under färden dog många människor.
  Hux flex fann de guld och gjorde läger. De utvann guld under några veckor. En gång spökade en konstig gubbe som var lång, absolut vit och med ett ovanligt utseende.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More