Site Feedback

Hallóóó

 

Sziasztok!
Jessica vagyok! Amikor először jöttem Magyarországra, tudtam, hogy nekem kell megtanulni magyarul. Egy évig utána, ide költöztem (Budapestre) és tanulok... De nem elég! :D. Szerintem, a magyar nyelv szép.

Most kell mennem Amerikába nehány hónapig és szeretnek gyakorolni, amikor ott leszek. Fogok kicsit tanulni egy tanárral Skype-on, de az a lényeg, hogy nehéz lesz, ahol nincs magyarok és nincs bárhol a magyar nyelv. Kell beszélgetnom valakivel.

Már nem tudok miről írni! Valakinek volt érdekes hétvége? A hetvegen egy barátnőm ide jött Prágából és turisták voltnak :) mindig érdekes látni a várost, mint turista. De szerintem is, hogy én mindig turistát leszek, mert szerintem Budapest annyira szép!
Jess

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hallóóó

  Sziasztok!
  Jessica vagyok! Amikor először jöttem Magyarországra Magyarországra jöttem ,tudtam, hogy nekem meg kell megtanulni tanulnom magyarul. Egy évig utána évvel ezután , ide költöztem (Budapestre) és tanulok... De nem elég! :D. Szerintem, a magyar nyelv szép.

  Most vissza kell mennem kell Amerikába néhány hónapig és szeretnék gyakorolni, amikor ott amíg itt leszek/tartózkodom . Fogok kicsit Tanulni  fogok egy tanárral Skype-on, de az a lényeg, hogy nehéz lesz, ahol nincs magyarok és nincs bárhol a ott alig beszélik a magyar nyelvet. Kell Beszélgetnem kell valakivel.

  Már nem tudok miről írni! Valakinek Kinek volt érdekes hétvégéje? A hétvégén egy barátnőm ide jött ide Prágából és turisták voltnak :) mindig érdekes látni a várost, mint turista(here instead of mint turista you can say turista szemszögből). De szerintem is, hogy hisz én mindig turistát turista leszek, mert szerintem Budapest annyira szép!
  Jess

  Hallóóó

  Sziasztok!
  Jessica vagyok! Amikor először jöttem Magyarországra, tudtam, hogy nekem kell megtanulni meg kell tanulni magyarul. Egy évigvel utána ide költöztem (Budapestre), és tanulok... De nem elég! :D. Szerintem a magyar nyelv szép.

  Most kell mennem kell Amerikába nehány hónapigra,  és szeretnék gyakorolni amikor ott leszek. Fogok kicsit tanulni egy tanárral Skype-on, de az a lényeg, hogy nehéz lesz, ahol nincsenek magyarok és nincs bárhol a környezetemben magyar nyelv. Kell beszélgetnem valakivel.

  Már nem tudok miről írni! Valakinek volt érdekes hétvégéje? A hétvégén egy barátnőm ide jött Prágából és turisták voltnak :) mindig érdekes látni a várost, mint turista. De szerintem is, hogy én mindig turistáta leszek, mert szerintem Budapest annyira szép!
  Jess

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Hungarian

  Show More