Site Feedback

hej allesammans

Jag blir jätteglad för att våren är här! Jäg älskar känslan av våren. Det luktar som blommar, dagarna blir längre, solen är värmt, och det finns vackra färger överallt. :D
Asså, jag har min svenska lektion på sondagar nu. Jag har bara haft två lektionen men jäg älskar det. Min läxa är...skriv en låt på svenska. Jag vet inte hur man skriver en låt, för att inte tala på svenska! Några tips? Oj...i alla fall, jag är glad eftersom att jag har varit tränar min svenska mer ofta. Jag behöver lite mer självförtroende när jag pratar. Det är jättesvårt att känna sig bekväm. Det kommer med tiden.

Tack för att du läser min inlägg :)

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hej allesammans

  Jag blir är jätteglad för att våren är här! Jag älskar känslan av våren. Det luktar som blommor, dagarna blir längre, solen är varmt och det finns vackra färger överallt. :D
  Asså, jag har min svenska lektion på söndagar nu. Jag har bara haft två lektioner men jag älskar det. Min läxa är... att skriva en låt på svenska. Jag vet inte hur man skriver en låt, för att inte tala om på svenska! Några tips? Oj...i alla fall, jag är glad eftersom att jag har varit tränat min svenska mer oftare. Jag behöver lite mer självförtroende när jag pratar. Det är jättesvårt att känna sig bekväm. Det kommer med tiden. 


  Tack för att du läser mitt inlägg :)

  --

   

  Wow! You're Swedish is exellent, there are only some minor mistakes.

  I'll mention though that "asså" is a little colloquial, but I let it be, as it isn't incorrect, however the "right" way to say it is "alltså".

  Jag hjälper dig gärna med låten om du vill! :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More