Site Feedback

Egy hosszú nap

 

Nagyon hosszú volt a mai nap! Nem volt sok dolgom a munkán és olyan rossz volt az idő Budapesten. Még most esik az eső.
Ebédeltem a magyar kollégáimmal, de semmi nem értettem, mert az étteremben nagyon zajos volt. És fáradt is voltam...az nem segít :D

Most szeretnék próbálni magyarul olvasni. Találtam egy gyerekönyvet, még egy mesét magyar tanulóknak. Jobban gyarorolni beszélni, de ma nincs arra hangulatom.

Jó estét mindenkinek!

Share:

 

3 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Egy hosszú nap

  Nagyon hosszú volt a mai nap! Nem volt sok dolgom a munkában és olyan rossz volt az idő Budapesten. Még most is esik az eső.
  Ebédeltem a magyar kollégáimmal, de semmit nem értettem, mert nagyon zajos volt az étteremben . És fáradt is voltam...az nem segít :D

  Most szeretnék megpróbálni magyarul olvasni. Találtam egy gyerekkönyvet, meg egy mesét magyar tanulóknak. Jobban gyakorolnék beszélni, de ma nincs hozzá hangulatom.

  Szép estét mindenkinek!

   

  Egészen jó volt! Ügyes!

  Egy hosszú nap

  Nagyon hosszú volt a mai nap! Nem volt sok dolgom a munkahelyemen és olyan rossz volt az idő Budapesten. Még most is (nagyon) esik az eső.
  Ebédeltem a magyar kollégáimmal, de semmit nem értettem, mert az étteremben nagyon zajos volt. És fáradt is voltam...az meg nem segít :D

  Most szeretnék megpróbálni magyarul olvasni. Találtam egy gyerekönyvet, még egy mesekönyvet magyar tanulóknak. Jobban gyarorolni szeretnék beszélni, de ma nincs arra hangulatom tanulni vagy gyakorolni.

  Jó estét mindenkinek!

   

  És neked is szép estét!

  Egy hosszú nap

  Nagyon hosszú volt a mai nap! Nem volt sok dolgom a munkánahelyemen, és olyan rossz volt az idő Budapesten. Még most is esik az eső.
  Ebédeltem a magyar kollégáimmal, de semmit nem értettem, mert az étteremben nagyon zajos volt. És fáradt is voltam...az nem segít :D

  Most szeretnék próbálni magyarul olvasni. Találtam egy gyerekönyvet, (még) egy mesét magyarul tanulóknak. Jobban kellene gyarorolni beszélni, de ma nincs arra hangulatom ahhoz.

  Jó estét mindenkinek!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Hungarian

  Show More