Site Feedback

Brief

 

Beste Lawrence,
Bedankt voor je brief.
Ik eet graag sla, tunijn, en natuurlijk pasta. Kaas vind ik heerlijk! Ik ben gep ook roomijs. Ik drink graag thee maar ik drink liever wasser. Ik lust geen brood met jam. Bier vind ik ook niet zo lekker. Ik houd niet van sushi maar vis vind ik normaal lekker.
‘s Morgens eet ik een broodje met ham en drink een thee. s’ Middags eet ik pasta en drink wasser of een thee en s’avonds eet ik een sla met groenten en tunijn en drink een thee.
En jij? Ik will ook graag weten wat jij graag eet en drinkt. Ik will je bij me uitnodigen en will weten wat jij lekker vindt en wat niet.
Schrijft me a.u.b. terug!
Groetjes
Elisa

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Brief

   

  Beste Lawrence,


  Bedankt voor je brief.

   

  Ik eet graag sla, tuonijn, en natuurlijk pasta. Kaas vind ik heerlijk! Ik ben ook gekp ook op roomijs. Ik drink graag thee maar ik drink liever wasser {"Wasser" ist ein deutsches Wort} Du meinst: water . Ik lust geen brood met jam. Bier vind ik ook niet zo lekker. Ik houd niet van sushi maar vis vind ik normaal {gesproken} lekker.
  ‘s Morgens eet ik een broodje met ham en drink ik een thee. `sMiddags eet ik pasta en drink ik wasser water of een thee. en 'saAvonds eet ik een sla met groenten, en tuonijn en drink ik een {kopje} thee.  En jij/u? Ik will ook graag weten wat jij/u graag eet en drinkt/ {zo} lekker vindt. Ik will je bij me uitnodigen en will weten wat jij lekker vindt en wat niet/of niet.


  Schrijft me a.u.b. {alstublieft}/ a.j.b. {alsjeblieft}*weinig gebruikt* terug!


  Groetjes,

  Elisa  Das hast du ja super gemacht!

  Weiter so! ;)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More