Site Feedback

Să lucrez ca traducător de limba spaniola înca nu ajunge

În ultimul timp eu am inceput să lucrez din Shizuoka, un oraș care să afla la 200 kilometri de Tokyo. Am venit să lucrez ca traducator de limba spaniola, dar deocamdată eu lucrez ca muncitor în fabrică pentru să învăța cum oamenii lucrează în companie. Bine, eu înțeleg ca trebuie să fac acesta, dar eu vreau să lucrez ca trducator cât mai repede pentru ca am obosit deja si ma doare mână haha.
Bine, dacă totul bine, în termen de jumătate de an, am să pot să merg la Mexico!!!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Să lucrez ca traducător de limba spaniola nu este de ajuns

  În ultimul timp eu am inceput să lucrez in Shizuoka, un oraș care să afla la 200 kilometri de Tokyo. Am venit să lucrez ca traducator de limba spaniola, dar deocamdată eu lucrez ca muncitor în fabrică pentru a învăța cum oamenii lucrează în companie. Bine, eu înțeleg ca trebuie să fac acesta, dar eu vreau să lucrez ca traducator cât mai repede pentru ca am obosit deja si ma doare mână haha.
  Bine, dacă totul e bine, în termen de jumătate de an, am să pot să merg la Mexico!!!

  Nu am ajuns încă să lucrez ca traducător de limba spaniolă

  În ultimul timp (eu) am început să lucrez în Shizuoka, un oraș care se află la 200 kilometri de Tokyo. Am venit aici să lucrez ca traducător de limba spaniolă, dar deocamdată (eu) lucrez ca muncitor în fabrică pentru a învăța cum lucrează oamenii în companie. Bine, eu înțeleg că trebuie să fac asta, dar eu vreau să lucrez ca traducător cât mai repede pentru că am obosit deja și mă doare mâna /o mână haha.
  Bine, dacă totul merge bine, în termen de jumătate de an, am să pot să plec în Mexico!!!

   

   

  Nu am ajuns încă să lucrez ca traducător de limba spaniola înca nu ajunge

  În ultimul timp (eu) am inceput să lucrez din în Shizuoka, un oraș care se află la 200 kilometri de Tokyo. Am venit aici să lucrez ca traducator de limba spaniola, dar deocamdată (eu) lucrez ca muncitor în fabrică pentru a învăța cum oamenii lucrează oamenii în companie. Bine, eu înțeleg că trebuie să fac acesta asta, dar eu vreau să lucrez ca traducător cât mai repede pentru că am obosit deja și mă doare mâna /o mână haha.
  Bine, dacă totul merge bine, în termen de jumătate de an, am să pot să merg plec la în Mexico!!!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More