Site Feedback

Mer om mig

Jag tänker att jag har försökte att göra (notebook entries) alltför svårt. (I think I have been trying to make my notebook entries too difficult, or too complex. My Swedish is still very basic so I need to get back to basics).

Jag bor i Toronto (jag har bodde här i tolv år) med min två små barn och min man. Jag har en katt. Han är grå och mycket sött. Just nu, arbeta jag inte utanför huset men annars jag är en tv och radio producent. Jag gillar läsa, cyckling, kaffet, vinet, och sova i, men kan jag få nog av dessa där saker.


Tack för några hjälpen!

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Mer om mig

  Jag tänker att jag har försökte att göra min anteckningar alltför svåra. (I think I have been trying to make my notebook entries too difficult, or too complex. My Swedish is still very basic so I need to get back to basics).

  Jag bor i Toronto (jag har bott här i tolv år) med mina två små barn och min man. Jag har en katt. Han är grå och mycket sött. Just nu, arbetar jag inte utanför huset men annars jag är en tv och radio producent. Jag gillar att läsa, cyckla, kaffet, vinet, och sova i, men kan jag få nog av dessa där saker.


  Tack för några hjälpen!

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More