Site Feedback

hei...

jeg har ikke en grunn for å skrive her. jeg ville bare øve og forbedre språkkunnskapene mine. egentlig studerer jeg tysk på universitetet men alle språkene vekker interessen min, særlig skandinaviske språk.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  hei...

  jeg har ikke en ingen grunn for til å skrive her. jeg ville bare øve og forbedre språkkunnskapene mine. egentlig studerer jeg tysk på universitetet, men alle språkene vekker interessen min, særlig skandinaviske språk.

   

   

  Den første setningen høres litt merkelig ut. Du kan si "Jeg har ingen grunn til å skrive her", men i denne sammenhengen ville det vært bedre om du kuttet den første setningen ut og begynte avsnittet med "Jeg skriver her bare fordi jeg vil øve og forbedre språkkunnskapene mine". 

   

  "alle språkene" betyr, i denne sammenhengen, alle språkene på universitetet ditt. Hvis du mener alle språk i verden, vil det være ubestemt form, "alle språk". 

   

  Husk stor bokstav etter punktum og komma foran "men". 

   

  Så gøy at du interesserer deg for skandinaviske språk! Du skriver veldig bra, stå på videre! :)

   

   

  Hei...
  Jeg skriver her bare fordi jeg vil øve og forbedre språkkunnskapene mine. Egentlig studerer jeg tysk på universitetet, men alle språk vekker interessen min, særlig skandinaviske språk.

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More