Site Feedback

Mitt favorite idrett

Mitt favorite idrett er friidrett. I fritida løper jeg circa ti kilometer fire eller fem ganger i uka. Jeg går også på treningstudio å lofte vekter to ganger i uka. Det er veldig viktig å trene muskulaturen for å forebygge mulig lesjoner og for å holde meg i form.

Jeg liker å løpe maraton men for det må man trene hardt i løpet av fire måneder. Dessuten er det viktig å ha en god diett. Jeg synes at å trene og å løpe et maraton er den største utfordring både fysisk og psykisk.

For å trene til maratonløp er det første og viktigste for å holde meg i form å komme opp med en plan. Jeg setter meg ned og skriver opp treningsmål og matvaner jeg ønsker å ha på daglig basis. Jeg sjekker om planen er praktisk og jeg forplikter meg til den. Jeg må også trene sinnet og ånden med meditasjonsøvelser, reiki eller konsentrasjonsøvelser. Det er viktig at jeg passer på meg selv og gjør alt jeh kan for å holde meg frisk!

Jeg synes at alt er nøvendig for å være forberedt på startlinje og å få mållinje (dette og også å ha en god løpesko!). Min neste maraton blir Oslomaraton den 21 september 2013

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Mitt favorite idrett (Min favorittidrett)

  Mitt Min favorite idrett favorittidrett er friidrett. I ("På" er bedre) fritida løper jeg circa ti kilometer fire eller fem ganger i uka. Jeg går også på treningsstudio å og løfter vekter to ganger i uka. Det er veldig viktig å trene muskulaturen for å forebygge mulige lesjoner ("lesjoner" er uvanlig å si, selv om det er riktig. "skader" er bedre) og for å holde meg i form.

  Jeg liker å løpe maraton, men før det må man trene hardt i løpet av fire måneder. Dessuten er det viktig å ha en god diett. Jeg synes at å trene og å løpe et maraton er den største utfordringen både fysisk og psykisk.

  For å (eller "når man skal") trene til et maratonløp er det første og viktigste for å holde meg i form å komme opp med ("sette opp" er bedre) en plan. Jeg setter meg ned og skriver opp treningsmål og matvaner jeg ønsker å ha på daglig basis ("daglig" er bedre). Jeg sjekker om planen er praktisk og jeg forplikter meg til å følge den. Jeg må også trene sinnet og ånden med meditasjonsøvelser, reiki eller konsentrasjonsøvelser. Det er viktig at jeg passer på meg selv og gjør alt jeg kan for å holde meg frisk! 


  Jeg synes at alt er nødvendig for å være forberedt på startlinjen og å få mållinje komme i mål (dette og også å ha en gode løpesko!). Min neste maraton blir Oslo Maraton den (trenger ikke "den") 21. september 2013.

   

   

  "Idrett" beskrives med "min" i stedet for "mitt" fordi det er et hankjønnsord. "Oslo Maraton" er et navn og skrives derfor i to ord med store bokstaver. Det skal alltid være komma foran "men" og punktum etter dato. 

   

   

  Veldig bra tekst! Lykke til på Oslo Maraton! :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More