Site Feedback

Curacao!

Hallo! Ik heb gereisd. Ik heb net terug van Curacao. Curacao wordt is in de Nederlandse Caribisch Gebied. Ik hou van het! Het was mooi. Het is mooi veer in Curacao. Ze spreken Nederlands dus Ik sprak met hen en het was nuttig. We aten bij restaurants het dinner. Het eten was heerlijk!! Zeer vers! Ik ben vegetarier en Ik eet geen eieren of melk. Werkelijk, Ik ben “vegan.” Hoe zeg ik “vegan” in het Nederlands?


Het spijt me ik spreek alleen een beetje Nederlands! Kunt u helpen?

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Curacao!

  Hallo! ik heb gereisd. Ik  ben net terug van Curacao. Curacao wordt is in het Nederlandse Caribisch Gebied. Ik hou van het! Het was mooi. Het is mooi weer in Curacao. Ze spreken Nederlands dus ik sprak met hen en het was nuttig. We aten bij restaurants het dinner. Het eten was heerlijk!! Zeer vers! Ik ben vegetarier en (Ik) eet geen eieren of melk. Werkelijk, Ik ben “vegan.” Hoe zeg ik “vegan” in het Nederlands?


  Het spijt me ik spreek alleen een beetje Nederlands! Kunt u helpen?

  Curaçao!

  Hallo! Ik heb gereisd. Ik heb ben net terug van Curaçao. Curaçao wordt is ligt in de het Nederlandse Caribisch Gebied. Ik hou van het ervan! Het was mooi. Het is mooi veer weer in Curaçao. Ze spreken Nederlands dus ik sprak met hen en het was nuttig. We aten bij restaurants het dinner diner/het avondeten. Het eten was heerlijk!! Zeer/heel vers! Ik ben vegetariër en ik eet geen eieren of melk. Werkelijk, Ik ben “vegan.” Hoe zeg ik “vegan” in het Nederlands?


  Het spijt me, ik spreek alleen maar/slechts een beetje Nederlands! Kunt u helpen?

   

  Heel goed gedaan! Een vegetariër is iemand die geen vlees eet, een veganist is iemand die helemaal geen dierlijke producten eet, dus geen vlees maar bijvoorbeeld ook geen eieren en melk.


  Someone who does not eat meat is called a "vegetariër", someone who does not eat any kind of animal products is called a "veganist".

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More