Site Feedback

Typisk norsk i mine øyer

Det er interessant å tenke på hva er typisk norsk. Selv om er det lett å få tak i noe negativt når man gjør det. Før flyttet jeg til Norge, syntes jeg at nordmenn var naive, snille, men liker ikke å snakke mye. Etter jeg har studert i litt mer sjue måneder, får jeg mer ny inntrykk. Jeg er glad i å beskrive om dette som imponere meg.

En typisk norsk er blyg, spesielt den gutten. Jeg finner at mange ganger jeg snakker med dem, de ikke er slik som mennesker fra Russland eller andre utland. De smiler på et sjenert måte og aldri gjøre noe er ikke uhøflig. Jeg ser det samme uttrykk på tv, synes jeg det er typisk uttrykk på ansikt for nordmenn.

Jeg enig med “Det er typisk norsk å være en einstøing”. En norsk gutt som bodde på Jaklamyra, snakket veldig litt med naboen sin, og opptatt av datamaskin hele dagen. Men han var snill når naboen trenger hjelp. Det synes jeg nordmenn er slik som en stein utte men godhjertet inne.

Norge blir aldri medlem av EU eller eksepere Euro penger. Mens andre landene av nord Europa unnta en eller både. Norge er så selvstendig og ønsker ikke å avhengig av utvendig verden.

Norge er også cradle av svært metall musikk. Det er for forskjellig fra alle andre type musikk. Mange temaene av svært metall musikk er om ensomhet av menneskelekten. Når jeg tenke på det, falle jeg inn en roman som skrevet ved Erlend Loe og heter Doppler. En man falt ned fra en sykkel, etter det ikke føler han liker mennesker ennå. Selv om har han ei vakker kone og to deilige barn, drar han til frogen og liver alene. Snart oppføler han vennskap med en elg. Han gjør det fordi han vil ikke leve et liv utenfor meningen. Tydelig er det rart og galt i øyene av de fleste menneskene. Jeg tror at det er naturlig for norsk forfatter å skrive denne type roman, det som at om nordmenn har en alvorlig innstilling til liv. Å leve er ikke nok for dem, trenger de mer geistlig ting å tilfredsstille selv.

Det er noen stereotypier jeg til nordmenn til nå. Senere skal jeg vite mer om dem og det er hvor jeg har interesse i.

Share:

 

6 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Typisk norsk i mine øyer  øyne

  Det er interessant å tenke på hva som er typisk norsk. Selv om er det lett å få tak i finne noe negativt når man gjør det. Før jeg flyttet jeg til Norge, syntes jeg at nordmenn var naive, snille, men liker ikke å snakke mye. Etter jeg har studert i litt mer enn sjue syv (=7) eller tyve (= 20) måneder, får jeg mer ny har jeg fått nytt inntrykk. Jeg er glad i å beskrive om dette som imponere meg.

  En typisk norsk nordmann er blyg, spesielt den gutter. Jeg finner at mange ganger som jeg snakker med dem, er de ikke er slik som mennesker fra Russland eller andre utland. De smiler på et en sjenert måte og gjør aldri gjøre noe er ikke uhøflig. Jeg ser det samme uttrykk på tv, jeg synes jeg det er et typisk uttrykk på ansikt for nordmenn.

  Jeg enig med “Det er typisk norsk å være en einstøing”. En norsk gutt som bodde på Jaklamyra, snakket veldig litt lite med naboen sin, og var opptatt av datamaskin hele dagen. Men han var snill når naboen trenger trengte hjelp. Det synes jeg nordmenn er slik som en stein utte utenpå men godhjertet inne inni.

  Norge blir aldri medlem av EU eller eksepere akseptere (?) Euro penger. Mens andre landene av i nord Europa unnta en eller både (?). Norge er så selvstendig og ønsker ikke å være avhengig av utvendig verden utenfor.

  Norge er også (cradle) vuggen av svært svartmetall musikk. Det er for forskjellig fra alle andre typer musikk. Mange temaene av svært svartmetall musikk er om ensomhet av menneskeslekten. Når jeg tenker på det, falle husker jeg inn en roman som skrevet ved Erlend Loe og heter Doppler. En mann falt ned fra en sykkel, etter det ikke føler han liker han ikke mennesker lengre  ennå. Selv om har han har ei vakker kone og to deilige barn, drar han til frogen skogs og lever alene. Snart oppføler får han vennskap med en elg. Han gjør det fordi han vil ikke vil leve et liv utenfor meningen. Tydelig er det rart og galt i øyene av de fleste menneskene. Jeg tror at det er naturlig for norske forfattere å skrive denne type roman, det er som at om at nordmenn har en alvorlig innstilling til livet. Å leve er ikke nok for dem, de trenger de mer geistlig ting å tilfredsstille selv.

  Det er noen stereotypier jeg har til nordmenn til nå. Senere skal jeg vite mer om dem og det er hvor jeg har interesse i.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More