Site Feedback

Hva er drømmejobben min?

Det er et vanskelig spørsmål å svare på: Hva er drømmejobben min?

Jeg vil ha en jobb som jeg kan være i kontakt med andre personer fordi jeg kan lære og dele meninger og erfaringer med dem; jeg liker ikke å jobbe hjemme.

Jeg ønsker meg en jobb relatert til forskning og/eller nye teknologier. Jeg har alltid likt forskning og vitenskap og å få en jobb som dette ville være fantastisk. Forskningen hjelper til å utvikle kreativitet og å overvinne nye utfordringer.

Jeg liker ikke rutinearbeid, og for meg er det veldig viktig å ha ulike aktiviteter hver dag. Også ville det være hyggelig å gå på konferanser eller holde foredrag/gjøre presentasjoner for publikum. Jeg er vant til å jobbe med prosjekt innen forskjellige miljøer og kulturer. Å jobbe med mennesker fra ulike kulturer bidrar til å få nye erfaringer og syn på livet. Det kan også være interessant et arbeid som måtte reise til andre land noen ganger.

For å konkludere, ser jeg etter en jobb med mulighet for å bruke kreativiteten min og som gir meg nye utfordringer hver dag for å overvinne.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hva er drømmejobben min?

  Det er et vanskelig spørsmål å svare på: Hva er drømmejobben min?

  Jeg vil ha en jobb som jeg kan være i kontakt med andre personer (mennesker) fordi jeg kan lære og dele meninger og erfaringer med dem; jeg liker ikke å jobbe hjemme.

  Jeg ønsker meg en jobb relatert til forskning og/eller nye teknologier ny teknologi. Jeg har alltid likt forskning og vitenskap, og å få en jobbe som med dette ville være fantastisk. Forskningen hjelper til med å utvikle kreativitet og å overvinne nye utfordringer.

  Jeg liker ikke rutinearbeid, og for meg er det veldig viktig å ha ulike aktiviteter hver dag. Også ville det være hyggelig (Det ville også være hyggelig...) å gå på konferanser eller holde foredrag/gjøre presentasjoner for publikum. Jeg er vant til å jobbe med prosjekter innen forskjellige (ulike) miljøer og kulturer. Å jobbe med mennesker fra ulike kulturer bidrar til å få nye erfaringer og syn på livet. Det kan også være interessant med et arbeid (en jobb) som krever at man måtte reise til andre land noen ganger (Det kan også være interessant med en jobb der man må reise til utlandet fra tid til annen / noen ganger).

  For å konkludere, ser jeg etter en jobb med mulighet for til å bruke kreativiteten min og som gir meg nye utfordringer hver dag for å overvinne (som må overvinnes).

   

  Veldig bra skrevet! Du skriver nærmest feilfritt. Det jeg har markert blått er kun forslag til setninger som jeg synes høres mer naturlig ut på norsk.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More