Site Feedback

Barcelona

 

Barcelona är det andra i storheten stad i Spanien, som kan kallas kulturell huvudstad och en av den viktigaste "business" Europas centrum .Barcelonas hjärta är Katalogna Torg.La Rambla leder från den här torg till plätt nära Columbus minnesmärke. Här ju är enorm galleria samt havets museum med den rikaste kollektion av fauna. Talrika barer, kroger och antikvarianten, museer och utställningar lämnar ingen likgiltig.
Monjuic berg är både plats när utställningar, underbara museer ligger, och vilas zon.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Barcelona

  Barcelona är det den andra i storheten största staden i Spanien, som kan kallas kulturell huvudstad och är en av den viktigaste "business" Europas centrum affärscentrumen i europa. Barcelonas hjärta är Katalogna Torg.La Rambla leder från den det här torget till en plätt nära Columbus minnesmärke. Här ju är finns en enorm galleria samt havets museum med den rikaste kollektionen av fauna. Talrika barer, kroger och antikvarianten antikvariat, museer och utställningar lämnar ingen likgiltig.
  Monjuic berg är både plats när utställningar, underbara museer ligger, och vilas zon. Sista meningen är oklar, kan vara: Monjuics berg är både en plats för utställningar, där underbara museer ligger, och en plats för avkoppling.

  Barcelona

  Barcelona är det andra i storheten stad i Spanien Spaniens näst största stad. Den som kan kallas kulturell huvudstad och är en av den Europas viktigaste "business" Europas affärscentrum. Barcelonas hjärta är Katalogna Torg. La Rambla leder från detn här torget till plätt nära Columbus minnesmärke. Här ju är finns en enorm galleria samt havets museum med den rikaste kollektion av fauna. Talrika barer, kroger krogar och samt antikvariatnten, museer och utställningar lämnar ingen likgiltig.
  Monjuic berg är både en plats när där utställningar, och underbara museer ligger, och en plats för vila vilas zon.

   

  Undrar du över någon rättning är det bara att fråga ; )

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More