Site Feedback

Et viktig valg i livet mitt !

Når nærmer seg fristen å søke universitet og høgskoler ! I videregående skolen velger jeg fag som har en kombinasjon med tall og økonomi, jeg får en innblikk hva økonomi handler, jeg liker spesielt regnskap delen i økonomi. I regnskapet handler mye om tall og plassere tallene i et system, og finner ut hva er feilene i regnskapet. For å vite mer om regnskap snakker jeg med en regnskapsføre,jeg får vite å jobbe med regnskap er ikke helt rutine arbeid som bare sitte i kontoret. Det handler med man må være veldig nøyaktig med tallene, analyse regnskap og lage forslag til kundene. Det liker jeg skikkelig godt, så bestemmer meg å studere regnskap og revisjon.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Et viktig valg i livet mitt !

  r nærmer det seg fristen for å søke universitet og høgskoler! I den videregående skolen (eller "på videregående") velger jeg fag som har en kombinasjon med av tall og økonomi, og jeg får en et innblikk i hva økonomi handler om. Jeg liker spesielt regnskapsdelen i økonomi (eller "den delen av økonomien som omhandler regnskap"). I Regnskapet handler mye om tall og å plassere tallene i et system og finner ut hva som er feilene (eller "finne feilene") i regnskapet. For å vite mer om regnskap, snakker jeg med en regnskapsfører. Jeg får vite at å jobbe med regnskap er ikke helt bare er rutinearbeid som bare å sitte i  kontoret. Det handler med om at man må være veldig nøyaktig med tallene, analysere regnskapet og lage forslag til kundene. Det liker jeg skikkelig godt, så jeg bestemmer meg for å studere regnskap og revisjon.

   

   

  Det finnes mange preposisjoner på norsk, og det kan noen ganger være vanskelig å vite hvilken man skal bruke. Her har jeg plukket ut noen ord fra teksten som krever bestemte preposisjoner:

  fristen for

  kombinasjon av

  innblikk i

  handle om

   

  Alt i alt en veldig bra tekst! Lykke til med studiene! :)

   

   

   

  Et viktig valg i livet mitt!

  Nå nærmer det seg fristen for å søke universitet og høgskoler! På videregående velger jeg fag som har en kombinasjon av tall og økonomi, og jeg får et innblikk i hva økonomi handler om. Jeg liker spesielt den delen av økonomien som omhandler regnskap. Regnskap handler mye om tall og å plassere tallene i et system og finne feilene i regnskapet. For å vite mer om regnskap, snakker jeg med en regnskapsfører. Jeg får vite at å jobbe med regnskap ikke bare er rutinearbeid som bare å sitte på kontoret. Det handler om at man må være veldig nøyaktig med tallene, analysere regnskapet og lage forslag til kundene. Det liker jeg skikkelig godt, så jeg bestemmer meg for å studere regnskap og revisjon.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More