Site Feedback

Hvordan lever eldre i Kina

En gammel setning viser eldre hvordan i Kina. Det sier vi at det er nødvendig å ha en sønn eller flere sønner når mennesker blir gamle. Fordi mange av kineserne synes at barn har plikt å stelle sine foreldre. Og de fleste eldre i Kina liker å leve med sine barn.

Staten gi ikke for mye pensjon til pensjonister. Derfor er de eldre avhengige av sine barn. Når mennesker blir pensjonister, liker de å spise og tale med barna. Selvfølgelig er det andre spennende ting som de kan gjøre seg selv og med andre eldre personer. Noen av dem er interesserte i å samle gamle ting som var i Qing og Song dynastiet i Kina. De eldre bruker disse gamle tingene for å pynter sine rom fordi en person som har mange gamle ting må se veldig velstående ut. Og rike mennesker er lettere å bli kjent med noen nye venner. Noen andre gamle personer foretrekker å passe på fugler. De tror at fuglene kjenne person godt. Til og med snakker de med fuglene av og til.

Men det er ikke alle eldre mennesker som har fri. Noen av dem er nødte til å gå på jobb. Vi trenger personer som har nok erfaring kan lære ungdommer slik som lærere og lager.

Etter min mening, har eldre bedre liv i Beijing og Shanghai, hovedbyene. Mange av eldre i hovedbyene var embetsmenn før de pensjonerte. Så de får høyere pensjoner enn andre eldre. Dessuten kan de ha mange gratis ting som staten gir tilbud dem. På hovedbyene er det også mange sykhus. Hvis de er syke, kan de bo i det beste sykehuset. Og de betaler bare 10%. Regjeringen ansetter noen personer for å passe på dem i samtidig.

I dag lever mange eldre i Kina bedre enn før. De passer på sine barnebarn, og de kan gjøre hva de liker. Alle mennesker ønsker å bli bedre etter hvert. Fordi vi håper at kan ha en god tid, synes jeg.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hvordan lever eldre i Kina

  En gammel setning viser hvordan eldre lever hvordan i Kina. Det Den sier vi at det er nødvendig å ha en sønn eller flere sønner når mennesker blir gamle. Fordi Mange av kineserne synes at barn har plikt til å stelle sine foreldre, og de fleste eldre i Kina liker å leve sammen med sine barn.

  Staten gir ikke for mye pensjon til pensjonister. Derfor er de eldre avhengige av sine barn. Når mennesker blir pensjonister, liker de å spise og tale snakke (tale er ikke feil, men snakke høres bedre ut) med barna. Selvfølgelig er det andre spennende ting som de kan gjøre seg selv alene og sammen med andre eldre personer. Noen av dem er interesserte i å samle gamle ting som var i Qing og Song dynastiet i Kina. De eldre bruker disse gamle tingene for å pynter sine rom, fordi en person som har mange gamle ting ser veldig velstående ut. Og rike mennesker er har også lettere for å bli kjent med noen nye venner. Noen andre gamle personer foretrekker å passe på fugler. De tror at fuglene kjenner personer (personen?) godt. De Til og med snakker til og med de med fuglene av og til.

  Men det er ikke alle eldre mennesker som har fri. Noen av dem er nødte til å gå på jobb. Vi trenger personer som har med nok erfaring som kan lære ungdommer, slik som lærere og lager leger.

  Etter min mening, har eldre bedre liv i Beijing og Shanghai, hovedbyene. Mange av eldre i hovedbyene var embetsmenn før de pensjonerte seg. Så de får høyere pensjoner enn andre eldre. Dessuten kan de ha mange gratis ting som staten gir tilbud (her kan du enten bruke: gir eller tilbyr) dem.  I hovedbyene er det også mange sykehus. Hvis de er syke, kan de bo i for hjelp ved det beste sykehuset (På norsk sier vi ikke "bor" på sykehus, man kan "være" på sykehus). Og de betaler bare 10%. Regjeringen ansetter også noen personer for å passe på dem i samtidig.

  I dag lever mange eldre i Kina bedre enn før. De passer på sine barnebarn, og de kan gjøre hva de liker. Alle mennesker ønsker å bli bedre etter hvert. Fordi vi håper at kan ha en god tid tilværelse, synes jeg.

   

  非常不错!只有一些小得错误。加油!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More