Site Feedback

A rossz diák.

 

A rossz diák vagyok ma este. A házi feladatot csinál meg kell, de egy film nézem. De, ez a magyar film, és nagyon fáradat vagyok. Tüzoltó Utca 25, a film név. Holnap reggel megtesem, ígérem.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  A rossz diák.

  Lusta diák vagyok ma este. A házi feladatot kellene csinálnom, de filmet nézek helyette. De ez egy magyar film, és nagyon fáradt vagyok. Tüzoltó Utca 25. a film címe. Holnap reggel tanulni fogok, ígérem.

  A rossz diák.

  A Rossz diák vagyok ma este. A házi feladatot csinál meg kell kellene megcsinálnom, de helyette egy filmet nézek. De, ez a  egy magyar film, és nagyon fáradat vagyok. Tüzoltó Utca 25, a film név címe. Holnap reggel megtesem, ígérem
  A házit majd holnap megcsinálom,becsszóra.


  A ( lusta) rossz diák. 

  (actually you are just lazy :) a typical student :P ) 

  ( Egy lusta ) Rossz diák vagyok ma este. A házi feladatom kéne csinálnom, de helyette filmet nézek . Tulajdonképp ez egy magyar film, ezért hasznos . A címe "Tűzoltó utca 25". Viszont már nagyon fáradt vagyok . 

  De ígérem, holnap reggel megcsinálom a házi feladatot . :) 

   

  P.S. : It is very useful to watch movies  with  subtitles of the target language  and later  Hungarian movies itself to improve your listening skill as well .  :) 

   

  Good luck ! 

   

  Cheers :) 

  A rossz diák.

  A Rossz diák vagyok ma este. A házi feladatot meg kellene csinálnomcsinál meg kell, de egy filmet nézek (helyette). De, eEz egy magyar film. Nagyon fáradat vagyok. Tüzoltó Utca 25, a film névcíme. Holnap reggel megtesem megcsinálom a házit(házi feladatot), ígérem.

   

  A rossz diák.

  Ma este rossz diák vagyok. A házi feladatot kellene csinálnom, de egy filmet nézek helyette. Ez egy magyar film a címe "Tűzoltó Utca 25". Nagyon fáradt vagyok. A házi feladattal majd reggel foglalkozom.

   

  Did you enjoy the movie? :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Hungarian

  Show More