Site Feedback

Jeg så en morsomt film i dag

I dag så studentene som studere norsk en morsomt film. Den svenske filmen heter Tillsammans, handler om livet av folk som er 25 til 35 år gammel. De lever i et kollektiv hus som er . De lever sammen fordi de har samme meninger og har imot til borgerlig, kommersielt, kommersielt og kapitalistisk sumfunn. En person er homo og an annen er lesbisk. Et par er i åpen slektskap. Ei kvinner flytter her med to barna sine for å unngå vold i familien.

Hvermann må lære å oppratte hverandre og finne ut hva som de faktisk ønsker å ha. Det skjer noe galt og rart, men alle lærer noe og det føles varmt.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Jeg så en morsomt film i dag

  I dag så studentene som studerer norsk en morsomt film. Den svenske filmen heter Tillsammans og handler om livet av til folk som er mellom 25 til og 35 år gammel gamle. De lever i et kollektiv hus. De lever sammen fordi de har samme meninger og har er imot til et borgerlig, kommersielt og kapitalistisk samfunn. En person er homo og en annen er lesbisk. Et par er i åpent slektskap (hva mener du med "åpent slektskap"?). Ei kvinner flytter her med de to barna sine for å unngå vold i familien.

  Hvermann Hver person må lære å opprette ta hensyn til hverandre og finne ut hva hvordan som de faktisk ønsker å ha det. Det skjer noe galt og rart, men alle lærer noe og det føles varmt. (Beklager, jeg skjønner ikke helt hva du mener med den siste setningen.)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More