Site Feedback

Störung Festival i Barcelona

I går gikk jeg i i Störung Festival (“Festival of Experimental Electronic Music and Visual Arts”) i Barcelona. Jeg gikk for å se / høre en norsk gruppe kalt Pjusk. Pjusk er en duo dannet i 2005 av Rune Sagevik og Jostein Dahl Gjelsvik. Begge to kommer fra små byer nær naturen av vestkysten av Norge.

Den Pjusk lyden er inspirert av det norske harde klimaet og de norske ville naturene. De fleste av musikkene hans er produsert i en gammel hytte høyt oppe i fjellene, omgitt av snødekte fjelltopper.

Jeg likte konserten og musikken hans :)

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Störung Festival i Barcelona

  I går gikk jeg i  Störung Festival (“Festival of Experimental Electronic Music and Visual Arts”) i Barcelona. Jeg gikk for å se / høre en norsk gruppe kalt Pjusk. Pjusk er en duo dannet i 2005 av Rune Sagevik og Jostein Dahl Gjelsvik. Begge to kommer fra små byer nær naturen av på vestkysten av Norge.

  Den Pjusk-lyden ("Musikken til Pjusk" er bedre) er inspirert av det norske, harde harde, norske klimaet og den norske, ville ville, norske naturene. Det fleste meste av musikkene hans er produsert i en gammel hytte høyt oppe i fjellene, omgitt av snødekte fjelltopper.

  Jeg likte konserten og musikken hans :)

   

   

  "det norske, harde klimaet" og "den norske, ville naturen" er ikke feil, men når man snakker om hvor noe kommer fra, er det vanlig at nasjonalitet kommer etter de andre adjektivene. Derfor høres "det harde, norske klimaet" og "den ville, norske naturen" bedre ut.

   

  Selv om det er snakk om flere sanger, er "musikk" entall. "musikken hans" er det samme som "alle sangene hans". Derfor kan du enten si "de fleste sangene" eller "det meste av musikken". 

   

  :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More