Site Feedback

Pisica vecinei

Anul trecut în iulie, ne-am mutat într-un apartament mai mare. Este un bloc, dar sunt doar 10 apartamente pe scara noastră, două pe etaj.
Într-o zi, venisem de la serviciu şi, când am ieşit din lift la etajul 3, am văzut o pisică pe scări între 2 şi 3. Am zis "Hello!" dar nu mai mult şi a fugit direct spre mine. S-a frecat în picioarele mele şi a chemat-o nerâbdător vecina de la 2, pe care încă nu o cunoşteam. Am zis bună ziua şi doamnei şi am intrat în apartament. Am mai văzut-o pe pisica după aceia. Întotdeauna miorlea şi ori vroia să intre cu mine în apartament ori vroia să iase cu mine în curte. I-am dat voie în apartament, cu uşile interioare închise, dar mereu vroia să intre în toate camere. La un moment dat, vecina mi-a spus că nu a mai văzut aşa ceva. "Vă iubeşte!" Până la urmă i-am mai dat voie să se plimbe prin toate camerele. De fiecare dată când vine în vizită vrea în fiecare cameră. Ne-a spus doamna că pisica venea şi la domnul care a fost aici înăinte. Este evident că îi place foarte mult pisicii de mine, dar mă întreb dacă oare nu îl caută pe dânsul aici.
Oricum, este o bucurie în viaţa mea să o văd şi să o mângâi. Parcă îi place în mod special de mine. Ne-a spus doamna că nu mai pune mână pe aceasta pisică fiindcă o zgârie!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Pisica vecinei

  Anul trecut în iulie ne-am mutat într-un apartament mai mare. Este un bloc, dar sunt doar 10 apartamente pe scara noastră, două pe etaj.
  Într-o zi, venisem de la serviciu şi, când am ieşit din lift la etajul 3, am văzut o pisică pe scări între 2 şi 3. Am zis doar "Hello!" dar nu mai mult şi a fugit venit direct spre mine ("a fugi" înseamnă că se îndepărtează ) . S-a frecat în de picioarele mele şi , dar a chemat-o nerâbdătoare vecina de la 2, pe care încă nu o cunoşteam. Am zis bună ziua şi doamnei şi am intrat în apartament. Am mai văzut-o pe pisica după aceea. Întotdeauna miorlăia şi ori fie vroia să intre cu mine în apartament , fie ori vroia să iase cu mine în curte. I-am dat voie în apartament, cu uşile interioare închise, dar mereu vroia să intre în toate camere. La un moment dat, vecina mi-a spus că nu a mai văzut aşa ceva. "Vă iubeşte!" Până la urmă i-am mai dat voie să se plimbe prin toate camerele. De fiecare dată când vine în vizită vrea în fiecare cameră. Ne-a spus doamna că pisica venea şi la domnul care a fost aici înăinte. Este evident că îi place foarte mult pisicii de mine, dar mă întreb dacă oare nu îl caută pe dânsul aici.
  Oricum, este o bucurie în viaţa mea să o văd şi să o mângâi. Parcă îi place în mod special de mine. Ne-a spus doamna că nu mai pune mână pe această pisică fiindcă o zgârie!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More