Site Feedback

Woningen

Vanavond ik wil vocabulaire om woning oefenen, zo ik zal sommige worden hier schrijven. :)

Ik ben drieëntwintig jaar oud maar ik helaas woon niet in my eigen huis. Ik woon met mijn vader een meerderheid van de tijd. Zijn huis is niet echt groot, mas niet te klein ook. Er zijn vijf kamers (twee slaapkamers, een kantoor, een woonkamer en een eetkamer) in zijn huis, een keuken en twee badkamers ook. Naar verluidt, in Nederlands waneer we zeggen hoeveel kammers een huis heeft, we aftelen de keukens en de badkamers niet - is het goed?

Mijn moeder wont in een vierkamerflat. Ik hou van haar flat, maar zijn muren zijn eein beitje dun, zo je kan somtijds wat passiert in de andere kamers plaatsvindt.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Woningen

  Vanavond wil ik wil mijn vocabulaire omtrent wonen om woning oefenen, dus zo zal ik zal sommige woorden hier schrijven. :)

  Ik ben drieëntwintig jaar oud maar ik woon helaas woon niet in mijn my eigen huis. Ik woon meestal bij met mijn vader een meerderheid van de tijd. Zijn huis is niet echt groot, maar ook mas niet te klein ook. Er zijn vijf kamers (twee slaapkamers, een kantoor, een woonkamer en een eetkamer) in zijn huis, een keuken en ook twee badkamers ook. Naar verluidt, in Nederlands wanneer we zeggen hoeveel kammers een huis heeft, tellen we aftelen de keukens en de badkamers niet (mee) - is het goed klopt dit?

  Mijn moeder woont in een vierkamerflat. Ik hou van haar flat, maar de zijn muren zijn eein beitje een beetje dun, zodat je kan soms kan horen somtijds wat passiert er in de andere kamers plaatsvindt of gebeurt.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More