Site Feedback

De luchthaven

 

Nu ben ik al in Brazilië. Ik ben op woensdag van Brussel vertrokken. Eigenlijk heb ik bijna het vlug gemist. Ik heb eerst van Brussel naar Parijs vliegen en dan van Parijs naar Rio. Maar de weg tussen Brussel en Parijs was met de trein en niet met het vliegtuig en ik west het niet, ik wil zeggen, ik heb deze detail niet gemerkt. Als ik in de Brussels luchthaven aangekomen ben, heb ik niet mijn vlug op het bord gevonden. Dan heb ik naar een Air France werknemen gevraagd over mijn vlug van Brussel naar Parijk. Ik heb mijn voorbehouden code getoond en de vrouw heeft mijn gezegd dat deze vlug eigenlijk een trein reis was. Oh miserie! Ik was bang om mijn vlug te verliezen. Ik moet terug naar Brussel gaan, naar het station. Maar ik had nog een anderhalf uur voor mijn vlug (of trein reis), dus had ik genoeg tijd voor mijn trein te nemen.
Eindelijk heb ik mijn vlug naar Rio genomen! De reis was heel saai. Ik kan niet in het vliegtuig slapen, dus ik heb naar een paar filmjes geprobeerd te kijken. Ik heb naar drie filmen gekeken. Een amerikaanse en twee franse filmen. Ik heb een beetje doorgekomen te slapen, maar maar 2 uuren.
De avondmaal was ook slecht. Slechte kip met slechte rijst. Ik hoop dat ik geld genoeg had om in de business class reizen. Minstens, de voeding is niet so slecht.
Eindelijk ben ik rond 5.30uur in Rio aangekomen. Mijn moeder kunt niet mij in de luchthaven afhalen omdat zij moet werken. Zij werk als lijkschouwer in een groot stad, genoemd Macaé, 3uur met de auto van Rio. Zij moet een keer per mand naar de rechtbank gaan om de slachtoffers te examineren. En deze maand, zij moet weg juist in dezelfde dag als ik in Rio aankom.
Dus, ik moet een bus nemen. Maar de bus is heel confortabel. Eigenlijk, hij is confortabeler dan het vliegtuig. Als ik thuis kwam, was ik so moe dat heb ik de hele dag geslapen.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  De avondmaal was ook slecht. Slechte kip met slechte rijst. Ik hoop dat ik (ooit) geld genoeg had heb om (in de) business class te reizen. Minstensde voeding  Het eten is (dan) tenminste is niet zo slecht.
  Eindelijk was ben ik rond 5.30 uur in Rio aangekomen. Mijn moeder kunt kon niet mij niet in op de luchthaven afhalen omdat zij moest werken. Zij werkt als lijkschouwer in een groot grote stad, genoemd genaamd Macaé, 3 uur met de auto van Rio. Zij moet een keer per mand maand naar de rechtbank gaan om de slachtoffers te examineren. En deze maand, zij moest zij weg precies juist in op dezelfde dag als dat ik in Rio aankom aankwam.
  Dus moest ik moest een bus nemen. Maar de bus is heel comfortabel. Eigenlijk is hij is comfortabeler dan het vliegtuig. Als Toen ik thuiskwam, was ik so zo moe dat heb ik de hele dag heb geslapen.

   

  De luchthaven

  Nu ben ik al eindelijk in Brazilië. Ik ben op woensdag van Brussel vertrokken. Eigenlijk heb ik bijna het vlug de vlucht gemist. Ik heb ben eerst van Brussel naar Parijs vliegen gevlogen en dan van Parijs naar Rio. Maar de weg tussen Brussel en Parijs was met de trein en niet met het vliegtuig en ik west wist het niet, ik wil zeggen, ik heb deze dit detail niet opgemerkt. Als Toen ik in op de Brusselse luchthaven aangekomen ben was, heb kon ik niet mijn vlug vlucht op het bord niet gevonden vinden. Dan Vervolgens heb ik naar aan een Air France werknemen medewerkster gevraagd over mijn vlug vlucht van Brussel naar Parijk Parijs. Ik heb mijn voorbehouden code getoond en de vrouw heeft mijn mij gezegd dat deze vlug vlucht eigenlijk een trein reis treinreis was. Oh miserie! Ik was bang om mijn vlug vlucht te verliezen missen. Ik moest terug naar Brussel gaan, naar het station. Maar ik had nog een anderhalf uur voor mijn vlug vlucht (of trein reis treinreis), dus had ik genoeg tijd voor om mijn trein te nemen.
  Eindelijk heb had ik mijn vlug vlucht naar Rio genomen! De reis was heel saai. Ik kan niet in het vliegtuig slapen, dus ik heb geprobeerd naar een paar filmpjes geprobeerd te kijken. Ik heb naar drie filmen films gekeken. Een Amerikaanse en twee Franse filmen films. Ik heb een beetje doorgekomen door te slapen, maar maar slechts 2 uuren uur.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More