Site Feedback

å bli gammel

Livet går fort og man drar på året uten å føle det . Det er vansklig å forklære hvorfor ? . Jeg synes at alle mennesker liv er tidsperioder og man må vite hvordan å bruke hver periodet i det beste . Jeg skal skrive om mitt liv som eksempel for å bli gammel.
Da jeg var barn tenkt jeg mye om å bli voksen . Jeg studerte og lekte og likte livet ,men fortsatt ville jeg voksne opp fortere. Min ungdom livet hadde mer utfordringer fordi jeg startet å føle livet plikter . Min far jobbet hardt for å utdanne oss ( jeg og mine syv søsken) og hadde ikke råd for det .Så måte jeg å jobbe når jeg vært 14 åring. Universitet var det beste tidsperiodet fordi jeg klarte meg bra med å ha fast jobb mens jeg studerer og det var greit følelse å være selvstendig. Naturligvis jeg ville gifte meg og det har jeg gjørt etter jeg traff jeg kona mi på jobb . Nå tenker jeg å ha barn så livet mitt bli komplett tror jeg,men hver periodet har eget plikter og det er plus og minus :) .
Gamle mennesker har forskjellig liv type og dårligeste er de som bygget ikke nok for gammel tidsperiodet og bare venter til å gå borte.
Hvordan skal jeg takle med framtiden ? Det trenger jeg ikke å tenke på nå fordi det er samme som de andre tidsperioder og dette er liv serkel.
Det som er viktigeste for meg at man dør ikke før å gjøre noe positivt i livet ellers ingen mennings for mans liv.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  No corrections have been written yet. Please write a correction!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More