Site Feedback

TV-program på svenska

Eftersom jag behöver öva att lyssna på svenska, jag ska börja leka tv-program när jag teckna. För närvarande kan jag inte förstå talade svenska. Sedan bor jag inte när många talar svenska, tittande och lyssnande på tv-program varje dag ska hjälpa mig. Jag har också podcasts av nyheter, dokumentärer, och några historier, men jag behöver visuella ledtrådar att hjälpa ansluta orden till idéer.

Så jag ville fråga, vad tycker du om för tv-program? Jag hittade en webbplats när kan jag titta på några program här i Amerika, men jag kan också hitta några andra senare.

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  TV-program på svenska

  Eftersom jag behöver öva att lyssna på svenska, jag ska ska jag börja leka tv-program när jag tecknar. För närvarande kan jag inte förstå talade svenska. Sedan bor jag inte när där många talar svenska, tittande och lyssnande på tv-program varje dag ska hjälpa mig. Jag har också podcasts av nyheter, dokumentärer och några historier, men jag behöver visuella ledtrådar för att hjälpa att ansluta orden till idéer.

  Så jag ville fråga, vad tycker du om för tv-program? Jag hittade en webbplats när där kan jag jag kan titta på några program här i Amerika, men jag kan också hitta några andra senare.

  TV-program på svenska

  Eftersom jag behöver öva att lyssna på svenska, jag ska ska jag börja leka titta på tv-program när jag tecknar. För närvarande kan jag inte förstå talade svenska. Sedan bor jag inte när på ett ställe där många talar svenska, så att tittande och lyssnande på tv-program varje dag ska hjälpa mig. Jag har också podcasts av nyheter, dokumentärer, och några historier, men jag behöver visuella ledtrådar för att hjälpa ansluta koppla orden till idéer.

  Så jag ville fråga, vad tycker du om för tv-program? Jag hittade en webbplats när kan jag där jag kan titta på några program här i Amerika, men jag kan också hitta några andra senare.

   

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More