Site Feedback

park inn

 

Idag vill jag berätta om Park Inn hotell.
Park Inn hotell är spridd över hela världen. Men jag måste säga att Park Inn är bara en del av en stor firma, som sysslar med olika hotell - Carlson Rezidor. Det inkluderar såsom hotell sådana Park Inn, Radisson, Hotel Missoni.Park Inn har lågare priserna än övernämnt (in English it's "conservative prices")
I St Petersburg finns det 3 Park Inn och 2 Radisson hotell. Park Inn på Vasilyevsky ön är det storast hotell i staden, det har mer än 1200 rum. In hotell som jag arbetar i, finns det omkring 800 rum. Vi har många möjligheter att organisera olika konferenser, fester, sådana bröllop.

Om hotell service:
vi har 3 restauranger: Paulaner med bavarisk kök, Park Inn med klassisk rysk kök och japanisk restaurang. Också vi har bar, som är öppnat 24 timmar (dygnetrunt?). Dessutom är det bara en plats för rökning. Det finns business centrum var gäster kan använda dator för deras egna saker.

Vi har gratis WF för gäster, som är stor prestation för oss. Vi fick jätte många klagomål från omissnöjd kunder som ville inte betala för WF (och som var rätt), så från det här år har vi gratis Internet.

Vi har tvatteri service, gäster kan lämna deras kläder. I rummet kan de hitta hårtork, kassaskåp och tv.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  park inn

  Idag vill jag berätta om Park Inn hotell.
  Park Inn hotell är spridd finns ("finns" sounds better) över hela världen. Men jag måste säga att Park Inn är bara är en del av en stor firma, som sysslar med olika hotell - Carlson Rezidor. Det inkluderar såsom hotell sådana såsom Park Inn, Radisson, Hotel Missoni. Park Inn har lågare lägre priserna än övernämnt de förstnämnda (in English it's "conservative prices")
  I St Petersburg finns det 3 Park Inn och 2 Radisson hotell. Park Inn på Vasilyevsky ön är det storast största hotellet i staden, det har mer än 1200 rum. In hotell som jag arbetar i , finns det omkring 800 rum. Vi har många möjligheter att organisera olika konferenser, fester, sådana och även bröllop.

  Om hotell service:
  vi har 3 restauranger: Paulaner med bavariskt kök, Park Inn med klassiskt rysk kök och japanisk japansk restaurang. Också vi har bar Vi har också en bar, som är öppnat öppen dygnet runt24 timmar (dygnetrunt?). Dessutom är det bara en plats för rökning. Det finns business centrum var där gäster kan använda datorn för privat bruk deras egna saker.

  Vi har gratis WF för gäster, som är en stor prestation för oss. Vi fick jättemånga klagomål från omissnöjd missnöjda kunder som ville inte inte ville betala för WF (och som var rätt), så från i år det här år har vi gratis Internet.


  Good!! Keep it up!
  Vi har tvatteri service, gäster kan lämna deras kläder. I rummet kan de hitta hårtork, kassaskåp och tv.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More