Site Feedback

Presentation på svenska

 

Jag borde prata tio minuter om ett ämne och jag har börjat att skriva en text. Du kanske kan hjälpa mig lite och korrigera min text. tack! :)

Idag vill jag prata om en bok som är mycket intressant. Boken heter Frankenstein och är skriven av Mary Shelley. Först ska jag prata lite om handlingen och sedan ska jag fokusera på ämnet darför att det är fortfarande aktuell.

Boken handlar om en ung man, Viktor Frankenstein, som åker till Ingolstadt för att studera. Han är mycket intresserad av naturvetenskap och framför allt av kemin. Han läser alla böcker och gå på alla förlesningar inom ämnet. Victor börjar att forska om livet och döden. Han lära sig mycket om anatomi och vill försöka att uppliva någonsin död. Därför måste han samla kroppsdeler av döda människor och syr de ihop.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Presentation på svenska

  Jag borde prata tio minuter om ett ämne och jag har börjat att skriva en text. Du kanske kan hjälpa mig lite och korrigera min text. tack! :)

  Idag vill jag prata om en bok som är mycket intressant. Boken heter Frankenstein och är skriven av Mary Shelley. Först ska jag prata lite om handlingen och sedan ska jag fokusera på ämnet, för att det är fortfarande aktuellt. (Ich bin nicht sicher was du eigentlich meinst.)

  Boken handlar om en ung man, Viktor Frankenstein, som åker till Ingolstadt för att studera. Han är mycket intresserad av naturvetenskap och framför allt av kemi. Han läser alla böcker och går på alla förlesningar inom ämnet. Viktor börjar att forska om livet och döden. Han lär sig mycket om anatomi och vill försöka att återuppliva något som är dött. Därför (måste han) samlar han kroppsdelar av döda människor och syr ihop dem.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More