Site Feedback

dubbel

 

Idag vill jag berätta om Park Inn hotell.
Park Inn hotell är spridd över hela världen. Men jag måste säga att Park Inn är bara en del av en stor firma, som sysslar med olika hotell - Carlson Rezidor. Det inkluderar såsom hotell sådana Park Inn, Radisson, Hotel Missoni.Park Inn har lågare priserna än övernämnt (in English it's "conservative prices")
I St Petersburg finns det 3 Park Inn och 2 Radisson hotell. Park Inn på Vasilyevsky ön är det storast hotell i staden, det har mer än 1200 rum. In hotell som jag arbetar i, finns det omkring 800 rum. Vi har många möjligheter att organisera olika konferenser, fester, sådana bröllop.

Om hotell service:
vi har 3 restauranger: Paulaner med bavarisk kök, Park Inn med klassisk rysk kök och japanisk restaurang. Också vi har bar, som är öppnat 24 timmar (dygnetrunt?). Dessutom är det bara en plats för rökning. Det finns business centrum var gäster kan använda dator för deras egna saker.

Vi har gratis WF för gäster, som är stor prestation för oss. Vi fick jätte många klagomål från omissnöjd kunder som ville inte betala för WF (och som var rätt), så från det här år har vi gratis Internet.

Vi har tvatteri service, gäster kan lämna deras kläder. I rummet kan de hitta hårtork, kassaskåp och tv.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  dubbel

  Idag vill jag berätta om Park Inn hotell.
  Park Inn hotell är spridd (spritt) över hela världen. Men jag måste säga att Park Inn är bara en del av en stor firma, som sysslar med olika hotell - Carlson Rezidor. Det inkluderar såsom hotell  sådana Park Inn, Radisson, Hotel Missoni.Park Inn har lågare (lägre) priserna än övernämnt (in English it's "conservative prices")
  I St Petersburg finns det 3 Park Inn och 2 Radisson hotell. Park Inn på Vasilyevsky ön är det storast (största) hotell i staden, det har mer än 1200 rum. In hotell som jag arbetar i, finns det omkring 800 rum. Vi har många möjligheter att organisera olika konferenser, fester, sådana bröllop.

  Om hotell service:
  vi har 3 restauranger: Paulaner med bavarisk kök, Park Inn med klassisk rysk kök och japanisk restaurang. Också vi har bar (Vi har också en bar), som är öppnat 24 timmar om dygnet/dygnet runt (dygnetrunt?). Dessutom är det bara en plats för rökning. Det finns business (affärs) centrum var gäster kan använda dator för deras egna saker.

  Vi har gratis WF för gäster, som är stor prestation (Bedrift) för oss. Vi fick jätte många klagomål från omissnöjda kunder som ville inte (inte ville) betala för WF (och som var rätt), så från det här år har vi gratis Internet. (Så från och med i år har vi gratis Wifi)

  Vi har tvatteri service, gäster kan lämna deras (sina) kläder. I rummet kan de hitta hårtork, kassaskåp och tv. (i rummet finns det)


  Bra jobbat! Inga stora misstag, lycka till och hör av dig om du har några frågor!

   

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More