Site Feedback

Kralingse bos

  OOPT

Gisteren ben ik naar Kralingse bos geweest. Ik blijf in Rotterdam, dus dit park is vlakbij. Ik huur een kamer in de 2-kamer appartement, en tweede kamer is huurt door Portugese man Andre. Hiermee het was z'n idee naar de park te gaan.
Eerste gingen we naar Albert Heijn en daar salade en beertje hebben gekocht. Achterna genomen we de tram naar Stadhuis. Bij Stadhuis zijn we overstappen.
Ik had m'n fotokamera met me en Andre had z'n boekje. Toen we kwam naar het park, we vonden een plekje, liggelden de laken neer en gezetten eraan.
Mijn salade was met tonijn en groenten, het was lekker. Het beertje was Heineken, en ik maar niet zo lekker witte beer vinden, ik lust meer donker beer. Maar als het is lente en zoveel zon is wel wat witte beer ook goed.

Zo had ik m'n fotokamera mee. Ik probeerde dit prachtig ding te doen als er is een man enkele keren op een foto. Het heet "multiplicity" of zo. En Andre was zoals "lab-rat", hij was voor de kamera, hij leest z'n boekje, hij speelt, hij ging heen en weer en ik fotographie maakt aan.

En dan ging we thuis nog een keer met de tram. Maar dit keer zijn we op station Weena overstapt.

Gister avond maakt ik de photo's in Photoshop. Ik kan niet foto van andere man zonder hij zegt "ja" hier opladen maar hier is mijn foto die maakt Andre voor me.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Zo had ik m'n fotokcamera mee. Ik probeerde dit prachtige ding te doen als er is waarbij een man enkele keren op een foto staat. Het heet "multiplicity" of zo. En Andre was zoals "lab-rat" het proefkonijn, hij was stond voor de kcamera, hij leest las z'n boekje, hij speelt speelde (aangezien alles in de verleden tijd staat, moeten ook las en speelde verleden tijd zijn), hij ging heen en weer en ik fotographie maakt aan maakte foto's.

  En dan toen gingen we thuis nog een keer met de tram, om naar huis te gaan. Maar dit keer zijn we op station Weena overgestapt.

  Gisteravond maakt bewerkte ik de phfoto's in Photoshop. Ik kan niet een foto van een andere man/iemand anders zonder hij zegt "ja" zijn toestemming hier opladen neerzetten/plaatsen/uploaden maar hier is mijn foto/een foto van mij die maakt Andre voor me heeft gemaakt.

  Heel goed!

  Kralingse bos

  Gisteren ben ik naar het Kralingse bos geweest. Ik verblijf/woon in Rotterdam, dus dit park is vlakbij. Ik huur een kamer in deeen 2-kamerappartement, en tweede kamer is/wordt gehuurtd door een Portugese man genaamd Andre. Hiermee het was z'n/zijn (hier ligt de nadruk op het woord zijn: 'het was ZIJN idee', dan kun je niet z'n gebruiken) idee naar de het park te gaan.
  Eerste gingen we naar Albert Heijn en daar hebben we salade en een beertje biertje hebben gekocht. Achterna Daarna genomen namen we de tram naar Stadhuis. Bij Stadhuis zijn we overstappen overgestapt.
  Ik had m'n fotokcamera met bij me en Andre had z'n boekje. Toen we kwam naar bij/in het park aankwamen, we vonden we een plekje, liggelden legden de het laken neer en gezetten eraan gingen erop zitten
  Mijn salade was met tonijn en groenten, het was lekker. Het beertje biertje was Heineken, maar en ik maar vind pils/licht bier (witbier is weer een ander soort bier, wheat beer in Engels, bijvoorbeeld Hoegaarden, Wieckse Witte of Korenwolf) niet zo lekker witte beer vinden, ik lust meer vind donker beer bier lekkerder. Maar als het is lente is en er zo veel zon is/de zon schijnt is wel wat witte beer pils/licht bier ook wel goed.

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More