Site Feedback

Presentation på svenska II

 

Här, nästa två abgånger av min text. tack för hjälper mig!:)


Slutligen, uppliva han kreaturet, men det kommer att bli inte så bra darför att han har inte tänkt om konsekvenser. Frankenstein blir chockerad över ”mönstret” som han har återskapar och flyr. Mönstret är ifred och har ingen person som bryr sig om honom. Det har inga vänner och måste gömmer sig, darför att människor är rädd för honom. Därför mönstret har ett grymt och ensamt liv och beslutar att hämnas på Victor.
Kreaturet söker Victor och hans familj och avlivar en bekant och hans lilla bror. Victor blir räd för mönstret och vill också avlivar det. När båda träffas, Victor tycker synd om mönstret och bifallar att återskapar ett andra kreatur darför att första är ej ensam (want to say: not anymore). Medan han arbeta om det nytt kreatur, betvivlar han sitt beslut och förstör det. Mönstret är mycket arg och avlivar Victors vän och sedan Victors nya fru. Victor förföljar kreaturet till Antarktis och dör innan han hittar honom. Mönstret är ledsen darför att Viktor var endast personen som kan hjälper honom och så kreaturet bringer sig om livet.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Presentation på svenska II

  Här, nästa två abgånger av min text. tack för hjälper mig!:)


  Slutligen, upplivade han varelsen, men det kommer inte att bli så bra, darför att han har inte tänkt konsekvenserna. Frankenstein blir chockerad över ”monstret” som han har skapat och flyr. Monstret är ifred och har ingen person ("person" ist ein bisschen unnötig zu schreiben) som bryr sig om honom. Det har inga vänner och måste gömma sig, darför att människor är rädda för honom. Därför har monstret ett grymt och ensamt liv och beslutar att hämnas på Victor.
  Varelsen söker Victor och hans familj och avlivar (Meinen Sie wirklich "avlivar"? avliva bedeutet einschläfern) en bekant och hans lillebror. Victor blir rädd för monstret och vill också avliva det. När de båda träffas, tycker Victor synd om monstret och bifallar (Meine Sie "befaller"(befehlt) vielleicht?) att skapa en andra varelse för att den första är inte ska vara ensam något mer (want to say: not anymore). Medan han arbetar med den nya varelsen, betvivlar han sitt beslut och förstör den. Monstret blir mycket argt och avlivar Victors vän och sedan Victors nya fru. Victor förföljer varelsen till Antarktis och dör innan han hittar honom. Monstret är ledset därför att Viktor var den enda personen som kunde hjälpa honom och sen så tar varelsen sitt liv (Es tötet sich selbst, nicht wahr?).

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More