Site Feedback

Hoi alleemal

 

Hallo alleemal,

Ik heb 3 maanden geleden met Nederlands begonnen maar ik ben niet zeker of ik kan goed spreken. Vroeger heb ik met Duits begonnen maar ik heb veel woorden vergeten. Ik heb niet met wie praten. Ik probeer elke dag een uurtje oefenen of lesen maar ik denk dat het niet genoeg is om goed te praten.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hallo/Hoi alleemal  allemaal/iedereen, 


  Ik heb ben sinds 3 maanden geleden begonnen/Ik begon sinds drie maanden  met het leren van de  Nederlandse taal begonnen maar ik ben niet zeker of ik het goed kan goed spreken/of ik al in staat ben om het te spreken. Vroeger/Destijds heb ben ik met Duits begonnen maar ik heb ben veel woorden vergeten. Ik heb niet niemand met wie kan praten. Ik probeer/tracht elke dag ongeveer een uur{tje}/ruim een uur/een uurtje te oefenen of lesen  te lezen maar ik denk dat het niet genoeg is om goed te {kunnen} praten/spreken/communiceren.  In principe is een tweede correctie niet echt nodig.

  Dit heb je overigens niet slecht gedaan! Nog veel succes!

  Hoi alleemal allemaal

  Hallo alleemal, allemaal

  Ik heb ben 3 maanden geleden met Nederlands begonnen maar ik ben niet zeker of ik het kan goed kan spreken. Vroeger heb ben ik met Duits begonnen maar ik heb ben veel woorden vergeten. Ik heb niet niemand met wie ik kan praten. Ik probeer elke dag een uurtje teoefenen of te lesen lezen maar ik denk dat het niet genoeg is om goed te praten.

   

  --

  Absoluut niet slecht!

  Integendeel, na slechts 3 maanden vind ik dit heel goed.

  Ga zo door.

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More