Site Feedback
Important Notice: Feb 1st from 05:00 to 08:00 (UTC) , italki will be down for scheduled maintenance. If you have scheduled sessions during this time, read our Announcement

La birou...

În ultimul timp, am mult de munca și mult de stres! Pentru ce? Nu fac operatie pe creier; sunt asistenta administrativa într-o organizație filantropică! Acesta este primul meu loc de muncă, înainte am fost [graduate student??]. În mai 2012 am primit o diploma de masterat în studii regionale din Rusia, Europa de Est și Asia Centrală.

Nu mi-e dor de zilele mele la universitate, dar acolo a fost mai relaxant! Acum, când ajung acasă, sunt atât de obosită! Nu vreau să găteasc, să fac sport; vreau doar să dorm!

Există atât de multe lucruri pe care vreau să le fac: vreau să cânt la pian mai mult, învăţ limba romana, și citez romanul “Anna Karenina” (în original, desigur).

Vom vedea!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  La birou...

  În ultimul timp am mult de muncă și am parte de mult de stres! Pentru ce? Nu fac nicio operaţie pe creier; sunt asistentă administrativă într-o organizație filantropică! Acesta este primul meu loc de muncă, înainte am fost studentă și am absolvit [graduate student??]. În mai 2012 am primit o diplomă de masterat în studii regionale din Rusia, Europa de Est și Asia Centrală.

  Nu mi-e dor de zilele mele (de) la universitate, dar acolo a fost mai relaxant! Acum, când ajung acasă, sunt atât de obosită! Nu vreau să găteasc, să fac sport; vreau doar să dorm!

  Există atât de multe lucruri pe care vreau să le fac: vreau să cânt la pian mai mult, să învăţ limba română, și să citesc romanul “Anna Karenina” (în original, desigur). (Eu l-am citit in romana, dar cred ca l-am "savurat" in aceeasi masura). Mult succes si multa motivatie; ca sa-ti indeplinesti visurile! :)

  Vom vedea!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More