Site Feedback

La birou...

În ultimul timp, am mult de munca și mult de stres! Pentru ce? Nu fac operatie pe creier; sunt asistenta administrativa într-o organizație filantropică! Acesta este primul meu loc de muncă, înainte am fost [graduate student??]. În mai 2012 am primit o diploma de masterat în studii regionale din Rusia, Europa de Est și Asia Centrală.

Nu mi-e dor de zilele mele la universitate, dar acolo a fost mai relaxant! Acum, când ajung acasă, sunt atât de obosită! Nu vreau să găteasc, să fac sport; vreau doar să dorm!

Există atât de multe lucruri pe care vreau să le fac: vreau să cânt la pian mai mult, învăţ limba romana, și citez romanul “Anna Karenina” (în original, desigur).

Vom vedea!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  La birou...

  În ultimul timp am mult de muncă și am parte de mult de stres! Pentru ce? Nu fac nicio operaţie pe creier; sunt asistentă administrativă într-o organizație filantropică! Acesta este primul meu loc de muncă, înainte am fost studentă și am absolvit [graduate student??]. În mai 2012 am primit o diplomă de masterat în studii regionale din Rusia, Europa de Est și Asia Centrală.

  Nu mi-e dor de zilele mele (de) la universitate, dar acolo a fost mai relaxant! Acum, când ajung acasă, sunt atât de obosită! Nu vreau să găteasc, să fac sport; vreau doar să dorm!

  Există atât de multe lucruri pe care vreau să le fac: vreau să cânt la pian mai mult, să învăţ limba română, și să citesc romanul “Anna Karenina” (în original, desigur). (Eu l-am citit in romana, dar cred ca l-am "savurat" in aceeasi masura). Mult succes si multa motivatie; ca sa-ti indeplinesti visurile! :)

  Vom vedea!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More