Site Feedback

Det är min första Svenska blogg.

Hej hej,

Jag heter Raphael och kommer från Tyskland. Svenska och tyska är mycket oliga, jag tror det är mycket grymt. Daför tänker jag att lära sig språket ska inte bara så svart. Men jag studerar åckso japanska samtidigt. Sverije är mycket vackert - jag resade på Stockholm i mars. kanske ska jag återkommer snart att studerar där. Men det är ännu inte so säkert.
Jag redan vet inte vad jag kan skriver men världen ska vetar jag skulle vilja lära sig svenska - det roligt språk! haha...javisst!

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Det här är mitt första svenska blogginlägg.

  Hej hej,

  Jag heter Raphael och kommer från Tyskland. Svenska och tyska är mycket olika (Meinen Sie wirklich "unähnlich"?) och jag tycker det är mycket grymt. Därför tänker jag lära mig språket. Det bör inte vara så svårt. Men jag studerar också japanska samtidigt. Sverige är mycket vackert - jag reste till Stockholm i mars. Kanske ska jag återkomma snart och studerar där, men det är inte så säkert ännu.
  Jag vet ännu inte vad jag kan skriva, men världen ska veta att jag skulle vilja lära mig svenska - det är ett roligt språk! haha...javisst!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More